تأکید بر ساخت و نصب نماد«آن بیست و سه نفر»/ « شهسوار» آماده انتشار است

خبرگزاری شبستان: در نخستین جلسه هماهنگی ستادبزرگداشت سوم خرداد از دو نماد پیروزی و مقاومت که متعلق به استان کرمان است؛ یاد و بر ضرورت انتقال این پیروزی ها به نسل جوان تأکید شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سردار محمدرضا حسنی سعدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، امروز(۱۵ اردیبهشت)در نخستین جلسه هماهنگی ستادبزرگداشت سوم خرداد با بیان اینکه استان کرمان ۲۰۵ شهید در عملیات آزادسازی خرمشهر-بیت المقدس- تقدیم کرد؛ از حاج عباس معافی به عنوان یکی از شهدای شاخص این عملیات نام برد.

 

وی افزود: شهید ناصر فولادی، دیگر شهید کرمانی ۳ خرداد در خرمشهر شهید شد و حمید ایرانمنش از دیگر شهدای شاخص فتح خرمشهر است؛ حماسه آن بیست و سه نفر که ۱۸ نفر آنها کرمانی بودند متعلق به این استان است و قبلاً هم گفتم ضرورت دارد یک یادبود با حمایت استانداری و فرمانداری در سطح شهر برای آنان نصب شود.

 

سردار سعدی غبارروبی قبور مطهر شهدا در سوم خرداد و دیدار با خانواده شهدای عملیات بیت المقدس را از جمله برنامه های پیش بینی شده خواند و اظهار داشت: هر چه این پیروزی را به نسل امروز معرفی کنیم بجا و شایسته است.

 


محمدحسین ملکی، رئیس حوزه هنری استان کرمان «آن بیست و سه نفر» و «شهید شهسواری» را به عنوان دو نماد مهم مقاومت و پیروزی متعلق به استان کرمان ذکر کرد و با تأئید پیشنهاد مدیرکل بنیاد شهید برای ساخت یادبود آن بیست و سه نفر و نصب آن در شهر، افزود: پس از دو سال رمان شهسوار به وسیله بهزادی آماده و کار کارشناسی و هزینه های اولیه هم تأمین شده اما در انتشار آن از طرف سوره مهر، مبلغ ۹ میلیون تومان نیاز داریم که اگر تأمین شود برای سوم خرداد آماده رونمایی است.

 

وی خاطرنشان کرد: عملیات بیت المقدس اولین عملیاتی است که شهید شهسواری در آن حضور داشته است.

 

سیاوش مسلمی، معاون فرهنگی سپاه ثارالله استان کرمان هم برگزاری یادواره های شهدا و استفاده رایگان از موزه دفاع مقدس را به عنوان برنامه های بزرگداشت سوم خرداد اعلام کرد و افزود: با توجه به برگزاری کنگره شهدای استان در ماههای پایانی سال، نشست با پیشکسوتان تبلیغی لشکر ۴۱ ثارالله با حضور سردار شریف همراه با صرف افطاری را هم به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر پیش بینی کردیم.


تأکید بر استفاده از فرصت ها و ظرفیت ها از جمله ظرفیت های مردمی به ویژه در مراسم غبارروبی قبور شهدا، شناسایی و دعوت از والدینی که در آزادسازی خرمشهر نقش داشتند در مدارس، حضور والدین که در  آنها و دعوت از مدارس، آمادگی استفاده از حضور راویان و آزادگان دفاع مقدس در مساجد، برگزاری کارگاه مقاومت و ایثار برای دانشجویان، غبارروبی قبور شهدای گمنام دانشگاه آزاد، پیشنهاد تشکیل ستاد مردمی بزرگداشت سوم خرداد در مساجد برای آن ایام به ویژه نقشی که می توانند در دیدار با خانواده شهدای هر محله داشته باشند، از سوی اعضا نیز مطرح شد.

کد خبر 703373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha