زهره شیخ علیان، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با بیان اینکه در حلقههای صالحین یک هزار و 138 سرگروه خواهر و 39 مربی فعالیت دارند، به خبرنگار شبستان گفت: 287 حلقه کودکان، 500 حلقه نوجوانان، 220 حلقه جوانان و 150 حلقه بزرگسالان در حلقه های صالحین فعالیت می کنند.
وی با اشاره به اینکه در استان همدان 428 پایگاه مقاومت و 25 حوزه مقاومت بسیج بانوان فعال است، افزود: هم اکنون 81 هزار و 209 نفر جمعیت فعال بسیجی خواهر در استان همدان است.
وی تصریح کرد: تعداد پایگاههای مصوب استان همدان 382 مورد و پایگاههای غیرمصوب آن نیز 52 مورد است و طرح صالحین با هدف مقابله با تهاجم فرهنگی برنامهریزی شده است.
وی با اشاره به بحث آموزش سرگروههای صالحین، افزود: نقش سرگروههای صالحین بسیار مهم و حیاتی است چرا که اداره و تشکیل حلقه با این افراد است و باید این افراد آگاه به کارکرد نظام صالحین باشند.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، گفت: این افراد باید از بصیرت و قدرت تجزیه تحلیل خوبی برخوردار باشند تا بتوانند اعضای حلقه را در راه درست و اهداف مشخص شده هدایت کنند.
شیخ علیان تأکید کرد: باید با جدیت این نظام را با توجه به اهداف آن دنبال کرد تا در آینده میوههای پرثمر آن که تربیت جوانان و نوجوانان آگاه و متخصص است را دریافت و پشتوانه قوی برای نظام اسلامی و حکومت جهانی عدل الهی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: نظام صالحین با تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام و انقلاب مقابله می کند، و افرادی که در حلقه های صالحین فعالیت می کند باید از بصیرت و قدرت تجزیه تحلیل خوبی برخوردار باشد.
پایان پیام/
نظر شما