فضیلت و اعمال احیای شب نیمه شعبان

خبرگزاری شبستان: شب نيمه شعبان، شب بسيار مباركى است، از امام صادق (عليه السلام) روايت شده كه از امام باقر (عليه السلام) از فضيلت شب نيمه شعبان سؤال شد، ايشان فرمودند: «اين شب پس از شب قدر برترين شب هاست.»

خبرگزاری شبستان - شیراز:

 

شب نيمه شعبان، شب بسيار مباركى است، از امام صادق (عليه السلام) روايت شده كه از امام باقر (عليه السلام) از فضيلت شب نيمه شعبان سؤال شد، ايشان فرمودند: «اين شب پس از شب قدر برترين شب هاست.»

 

در اين شب،  خداوند متعال فضل خود را بر بندگان سرازير می كند، و آنان را به بخشش و كرم خويش می آمرزد، پس در تقرّب جستن به سوى خداى تعالى در آن بكوشيد، كه آن شبى است كه خدا به ذات مقدّس خود سوگند ياد كرده، كه سائلى را از درگاه خويش با دست خالى باز نگرداند.

 

شب نيمه شعبان شبى است كه حق تعالى آن را براى ما قرار داد و در عوض شب قدر كه آن را  مخصوص پيامبر(ص) فرمود، پس در دعاى و ثنا بر خداى تعالى کوشش کنید.

 

 

 

اعمال مستحب شب نیمه شعبان  

 

شب زنده دارى به نماز و دعاء و استغفار و ذکر صلوت، چنان كه امام زين العابدين عليه السّلام انجام می دادند، و در روايت آمده است هركه اين شب را به راز و نياز و عدابت بپردازد دل او نميرد در روزى كه دل ها بميرند، قرائت زيارت امام حسين (ع) كه افضل اعمال اين شب است و باعث آمرزش گناهان می شود در این شب بسیار تاکید شده است.

 

همچنین در نیمه شعبان هر یك از اذکار «سُبْحانَ اللّهِ»، «الْحَمْدُلِلّهِ» ، «اللّهُ اَكْبَرُ» و «لا اِلهَ اِلا اللّهُ»، یکصد مرتبه گفته شود.

 

دعای کمیل را در شب نیمه شعبان فراموش نکنیم                                                                            

 

بنا بر روایت «کمیل» یار وفادار امیرالمومنین (ع)، در جلسه‌ای یکی از یاران حضرت از ایشان درباره این آیه شریفه سوره دخان «فیها یفرق کل أمر حکیم» سئوال کرد، ایشان هم در تفسیر شب قدر که امور آدمیان در آن مقدر می‌شود به بیان اهمیت شب نیمه شعبان پرداختند و به خصوص بر خواندن دعای حضرت خضر (علیه ‌السّلام) در این شب نیمه شعبان تاکید کردند.

 

 

کد خبر 702957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha