به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، اسماعیل بای بردی، معاون اداره کل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری امروز (5اردیبهشت) درسومین جشنواره معرفی و تجلیل از روابطعمومیها و خبرنگاران برتر دانشگاه ها و پارک علم و فن آوری منطقه دو کشور که در سالن اجتماعات پارک و علم فناوری گیلان برگزار شد اظهار کرد: روابط عمومی در ادارات و دانشگاهها نقش ارزنده ای در افزایش آگاهی جامعه دارند.
وی با بیان اینکه روابط عمومی ها باید مردمی باشند و ارتباط گسترده ای داشته باشند گفت: داشتن سوادرسانه ای، حقوقی، سیاسی و روانشناسی و احترام به حقوق مردم از جمله شاخص های است که یک روابط عمومی فعال باید دارا باشد.
بای بردی اذعان کرد: روابط عمومی های مدرن در جهان 110 سال و در ایران 66 سال سابقه دارند، به مرور زمان اثر بخشی روابط عمومی ها بر همگان آشکارتر خواهد شد.
معاون اداره کل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به نقش قلم در جامعه پرداخت و تصریح کرد: در احادیث و آیات قرآن خداوند به قلم سوگند یاد کرده و این نشان دهنده جایگاه رفیع قلم در پیشگاه الهی و همچنین در جامعه است.
بای بردی اذعان کرد: شغل روابط عمومی و خبرنگاری پرتنش و دارای استرس کاری ویژه ای است.
وی ادامه داد: نقش روابط عمومی فقط انتقال دهنده خبر سازمانی نیست بلکه انتقال دهنده آگاهی به جامعه علمی و مردم است.
معاون اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برخورداری از زبان ادبیات رفتاری وحدت آفرین از دیگر شاخص های روابط عمومی ها شمرده می شود همچنین ایجاد، تقویت وحدت و همدلی بین مردم و دولت و ایجاد حس امیدواری و همچنین انعکاس واقعیت ها از دیگر ظرفیت ها و شاخص های روابط عمومی ها است.
بای بردی به ارتقاء تکنولوژی ارتباطات اشاره و اذعان کرد: با بهره گیری از فناوری جدید ارتباطات و روابط عمومی الکترونیک می توان ارتباطات را گسترده تر کرد.
وی ادامه داد: روابط عمومی الکترونیک دارای ضعف ها و فقر مخصوص منابع علمی است.
معاون اداره کل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اظهار کرد: برپایی چنین جشنواره های ارتباطات و انگیزه فعالیت های رسانه ای را بیشتر خواهد کرد.
بای بردی خاطرنشان کرد: 43 پارک وعلم فناوری، یک هزار و 65 شرکت فناوری و پنج هزار و 788 واحد فناوری در کشور فعال است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 33 هزار نفر به صورت مستقیم از طریق شرکت ها و واحدهای فناوری وارد بازار کار شدند.
معاون اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: میزان صادرات محصولات دانش بنیان کشور طبق آمار دریافتی بیش از 500 میلیون دلار است.
بای بردی تصریح کرد: ایران در بین 120 کشور جهان رتبه 57 نوآوری را به خود اختصاص داده است.
نظر شما