مردم برای مبارزه با مواد مخدر حضور فعالانه داشته باشند

خبرگزاری شبستان:یک مددکار اجتماعی در رابطه با بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر می گوید: باید برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، سرمایه های اجتماعی شامل اعتماد و مشارکت در کشور ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدر،الهام سرشتی مددکار اجتماعی گفت:در حال حاضر دولت ،مجلس ، دستگاه قضایی ، نیروهای انتظامی و امنیتی به مسئله مبارزه جدی با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی اذعان دارند و باید مردم و رسانه ها نیز این امر را بپذیرند در این صورت می توان اعتیاد را یک مسئله اجتماعی دانست و برای مسئله اجتماعی باید راه حل اجتماعی پیدا کرد.


وی ، به نقش مهم مددکاران اجتماعی در امر مبارزه اجتماعی با مواد مخدر اشاره کرد و ادامه داد: مددکاران اجتماعی باید در کنار  روانشناسان و پزشکان به امر درمان اعتیاد بپردازند و مسوولان آماده کردن فرد معتاد برای ورود به درمان و پیگیری مداخلات را به مددکاران اجتماعی و روانشناسان و مشاوران بسپارند.


سرشتی با بیان اینکه اجتماعی شدن به معنای همگام شدن متخصصان و صاحبنظران با افراد درگیر در اعتیاد است، تصریح کرد: در این رویکرد باید همه مردم در صحنه باشند و وقتی کار به یک گروه محدود شود ،آسیب زا خواهد بود.


به گفته وی ، باید علل گرایش به مصرف مواد نیز بررسی شود تحقیقات ثابت کرده تنشهای درون خانواده های درگیر با اعتیاد بیش از آنکه به دلیل وابستگی یک عضو به مواد مخدر باشد به دلیل عدم آگاهی اعضای خانواده با فرد مصرف کننده است بنابراین خانواده ها علی رغم آنکه بسیار علاقمند به مشارکت در امر مبارزه با وابستگی مواد هستند به دلیل عدم دسترسی به اطلاعات درست، کارآمدی مناسبی ندارند.


 این مددکار پیشنهاد داد جلسات توجیهی و کارگاههای آموزشی برای خانواده ها از سوی دست اندکاران امر مبارزه با مواد مخدر در اماکن عمومی برگزار شود تا آنان با آگاهی بیشتر ، بتوانند مسوولیت اجتماعی را در امر مقابله با اعتیاد برعهده بگیرند.

 

 

کد خبر 701774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha