رادیو کتاب فرصتی برای ترویج کتابخوانی است

خبرگزاری شبستان: محسن جوادی گفت: رادیو کتاب فرصت خوبی برای ترویج کتابخوانی در صدای جمهوری اسلامی ایران است. کتاب منشا زندگی، حیات، دانایی و فکر و ایمان است.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری شبستان، محسن جوادی، معاون فرهنگی وزیر ارشاد ظهر امروز 4 اردیبهشت در سخنانی در آیین رونمایی از پایگاه جامع کتاب گویا و راه اندازی رادیو کتاب گفت: صدای کتاب صدای دانایی، زندگی و ایمان است و رادیو کتاب فرصت خوبی برای ترویج کتابخوانی در صدای جمهوری اسلامی ایران است. کتاب منشا زندگی، حیات، دانایی و فکر و ایمان است.

 

وی تاکید کرد: باید این را مورد توجه قرار داد که صدای کتاب فقط صدای خواندن کتاب نباشد، صدای نشر، کتاب فروشی، مشکلات و موانع بر سر راه ترویج کتابخوانی باشد که اگر اینطور نباشد شاید هدف اصلی از این برنامه که ترویج تفکر و کتابخوانی در نسل جوان است، فراهم نشود.

 

معاون فرهنگی وزیر ارشاد بیان کرد: زمانی ایران نامش با نام کتاب همراه بود و معتقدم گشایش چنین برنامه هایی نام بزرگان ایران را زنده می کند، برای نوشتن کتاب های بزرگ باید کتاب های زیادی خوانده شود و در این صورت می توانیم امیدوار باشیم که صدای کتاب صدای دانایی، تفکر و نه فقط تقلید خواهد بود.

 

جوادی توضیح داد: کار اصلی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در حوزه کتاب است و ما تلاش داریم علاوه بر استفاده از تجربه های ملل دیگر از نشر دیجیتال و راه های دیگر کتابخوانی نیز بهره بگیریم. رادیو کتاب فرصت مناسبی برای تغییر و به روز کردن روش های کتابخوانی است و باید در کنار آن بازار بین المللی برای کتاب فراهم شود و این بازار توجهی به حوزه تمدنی ایران نیز داشته باشد تا رادیو بتواند صدای کتاب ملت های مختلف شود.

 

معاون فرهنگی وزیر ارشاد اظهار کرد: یکی از سامانه های اصلی کتاب؛ خانه کتاب است. در سال گذشته 80 هزار عنوان کتاب منتشر شد اما امروز ما از اعلام سرانه مطالعه شرم داریم و وزارت ارشاد آمادگی خود را اعلام می کند تا با همکاری رادیو  روزی فرا برسد که دیگر از اعلام سرانه مطالعه کشور خجالتی نداشته باشیم.

 

 

کد خبر 701558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha