به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، مریم بیدخام در جلسه بررسی عملکرد دستگاه هایی اجرایی به منظور کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی استان بیان کرد: اجرای برنامه های پیشگیرانه در خصوص آسیب های اجتماعی ضوری است و در صورت اجرای برنامه های موثر در حوزه پیشگیری، علاوه بر کاهش هزینه ها سلامت اجتماعی، رضایت از زندگی افزایش یافته و نشاط اجتماعی تقویت پیدا می کند.
وی با اشاره به برخی از برنامه های اجرا شده در حوزه پیشگیری و افزایش نشاط اجتماعی در سطح استان افزود: استفاده از ظرفیت های موجود در جامعه، همکاری دستگاه های اجتماعی و متخصصان از جمله راهکارهایی است که در این برنامه ها باید مد نظر قرار گیرد.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین اضافه کرد: انسجام و همکاری های چند جانبه بین دستگاه های اجرایی می تواند زمینه را برای توسعه کمی و کیفی خدمات پیشگیری با رویکردهای اجتماعی اقزایش دهد، البته در این زمینه نباید از نقش بسیار موثر سازمان های مردم نهاد غافل شد.
وی اعلام کرد: تمام دستگاه های طرف تفاهم نامه، باید نهایت اهتمام خود را برای اجرای برنامه های ابلاغی انجام دهند، به صورتی که بتوان پس از اتمام برنامه اجرایی و عملیاتی، شاهد کاهش مسائل و انحرافات اجتماعی در سطح استان بود.
بیدخام تأکید کرد: هرچند که استان قزوین از این حیث هم وضعیت قابل قبولی دارد اما در هر صورت برآنیم که آسیب های اجتماعی را با بهره گرفتن از سازمان های مردم نهاد و دستگاه های اجرایی به حداقل ممکن کاهش دهیم تا بتوان نشاط و امید اجتماعی را در تمام عرصه ها شاهد باشیم.
گفتنی است تفاهم نامه های چند جانبه توسط وزارت کشور به 11 دستگاه اجرایی به منظور کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی طی چند مرحله ابلاغ شده و انتظار است پس از اتمام برنامه، نتایج و دستاوردهایی قابل ملاحظه ای در حوزه اجتماعی تحصیل شود.
نظر شما