علیرضا ترکی قائم مقام سازمان فناوری اطلاعات در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان در خصوص فعالیت های کمیته فناوری سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم گفت: این فعالیت ها در سه قسمت نرم افزاری، سخت افزاری و پشتیبانی و شبکه و اینترنت تقسیم می شود.
وی راه اندازی اتاق خبرنگاران با 20 دستگاه در حاشیه این مسابقات را از اقدامات سخت افزاری و ارایه شبکه و اینترنت اعلام کرد و افزود: راه اندازی اتاق داوران نیز از جمله تلاش های کمیته فناوری برای ارایه خدمات سخت افزاری و شبکه و اینترنت بوده است.
ترکی در ادامه به کارگیری نرم افزار محاسبات از سوی داوران را از دیگر خدمات این کمیته در این دوره از مسابقات بین المللی قرآن کریم دانست و اظهارداشت: داوران امسال هر کدام سیستم و دستگاه مجزایی دارند که در آن با دیدن کد قاری شرکت کننده در مسابقه می توانند به او امتیاز بدهند و البته داوران امسال نمی توانند تصویر مسابقه دهندگان را مشاهده کنند تا متوجه نشوند که کدام قاری در حال قرائت است.
قائم مقام سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: امسال متسابقین بر خلاف سال های گذشته در همان روز و با اختلاف دو یا سه ساعت می توانند کارنامه آزمون خودشان را مشاهده کنند و بدانند در چه وضعیتی نسبت به رقبای خود قرار دارند.
ترکی به خدمات فناوری ارایه شده به مراسم قرعه کشی این مسابقات در فینال نیز اشاره کرد و افزود: امسال قرعه کشی به همان صورت گوی اما از طریق نرم افزار انجام می شود و احساس می کنیم این نرم افزار بازتاب بین المللی داشته باشد.
وی همچنین در مورد پخش زنده مسابقات در پرتال های مختلف نیز عنوان کرد: سایت های مختلف یو آر ال هایی که ما به آن ها داده ایم را به کار می گیرند و در سایتشان می توانند سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم را به صورت زنده نمایش دهند.
خبرگزاری شبستان: قائم مقام کمیته فناوری اطلاعات سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم گفت: امسال متسابقین در همان روز و با اختلاف دو یا سه ساعت می توانند کارنامه آزمون خودشان را مشاهده کنند و بدانند در چه وضعیتی نسبت به رقبای خود قرار دارند.
کد خبر 701090
نظر شما