«وحدت»؛ سوغات مسابقات قرآن بانوان برای جهان اسلام

خبرگزاری شبستان:داور بین المللی قرآن کریم با اشاره به آثار مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان بر کاهش و نفی اسلام هراسی ها، گفت: این رقابت ها همانند پیاده روی عظیم اربعین که واقعا نماد اتحاد جهانی اسلامی است، وحدت آفرین است.

فرخنده کریم زاده، داور بخش صوت دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، درباره آثار انس بانوان با قرآن کریم در تلطیف فضای اجتماعی، گفت: در تاثیرگذاریِ بی حد و اندازه قرآن کریم در زندگی انسان ها شکی نیست و آیات و روایات قرآن کریم هم نسبت به این مهم تصریحات فراوان دارند.

 

 وی ادامه داد: سعادتمندی فردی و اجتماعی انسان ها از خانواده آغاز می شود، در صورتی که پایه و نهال خانواده سالم باشد، آینده درخشان تری را برای فرد رقم می زند، بنابراین، گرایش خانواده ها به سمت محافل و فعالیت های قرآنی قطعاً در تربیت و پرورش فرزندان مطابق با آموزه های قرآن و سعادت و کمال آنها در پرتوی نورانیت وحی، نقش تاثیرگذاری ایفا می کند.

 

داور مسابقات بین المللی قرآن بانوان اظهار کرد: خداوند به پیامبر گرامی اسلام(ص) می فرماید: «فبِما رَحمة مِن الله لِنتَ لهم و لو کُنتَ فَظّاً غلیظ القلب لَانفَضّوا من حولک»، «ای پیامبر به لطف خدایت رفتار بسیار نرمی پیدا کرده ای و اگر تندخو بودی، مردم از اطراف تو پراکنده می شدند»؛ همین یک آیه نشان می دهد ساده ترین و ابتدایی ترین مساله ای که به عنوان بستر مناسب در جمع خانواده ها در گرایش افراد به سمت قرآن اثر دارد، «اخلاق» است.

 

 کریم زاده با اشاره به معرفی قرآن به عنوان کتاب انسان ساز از سوی خدای متعال، تصریح کرد: قرآن جامعه شناسی و روان شناسی مفصلی را شامل می شود و در لابلای آیات به آن اشاره می کند؛ لذا اگر پایه و اساس خانواده ها با قرآن پیوند خورد، بازتاب مفید و موثری در زندگی های فردی و اجتماعی ما خواهد داشت.

 

وی تاکید کرد: ما بر این باور هستیم که اگر نهاد خانواده با قرآن انس و پیوند داشته باشد آنگاه شاهد تربیت خانوادگی شایسته و حضور افراد اخلاق مدار در جامعه خواهیم بود که در این باره زن جایگاه پایه ای و مبنایی دارد، یعنی انس و پیوند بانوان با قرآن می تواند دیگر افراد و اقشار جامعه را نیز به این نورانیت متصل کند.

 

 

این داور بین المللی قرآن کریم درباره دیگر برکات برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان، ابراز کرد: این رقابت ها تابلویی زیبا است از مقامی که اسلام برای زن قائل است و از این نظر آبی است بر آتش اسلام هراسی هایی که می خواهند شان و جایگاه زن در این مکتب مقدس را نازل و دور از حقوق انسانی نشان دهند.

 

وی حفظ اتحاد میان مسلمانان را از دیگر دستاوردهای برگزاری مسابقات قرآن کریم در بخش خواهران و برادران دانست و گفت: این رقابت ها همانند پیاده روی عظیم اربعین که واقعا نماد اتحاد جهانی اسلامی است، وحدت آفرین است.

 

کریم زاده درباره تاثیر انس با قرآن کریم بانوان در اصلاح سبک زندگی و کاهش آسیب های فردی و اجتماعی، خاطرنشان کرد: در صورتی که در جامعه الگوی مناسبی برای زندگی وجود نداشته باشد، آسیب های اجتماعی در جامعه گسترش می یابد، بنابراین لازم است که مسابقات قرآن به سمت و سوی محافل عمومی و دیگر شهرها سوق یابد تا شاهد بازتاب هرچه بیشتر آن در جامعه باشیم، اهتمام به این موضوع می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه و نیز اجرای منویات رهبری در حوزه حفظ و فعالیت های قرآنی راهگشا باشد.

 

گفتنی است، دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان از یکم تا چهارم اردیبهشت ماه با حضور نخبگانی از کشورهای مختلف جهان در هتل ارم تهران برگزار می شود.

 

کد خبر 700002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha