امیرمحمد حسینی، جامعه شناس در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان با اشاره به آثار و پیامدهای اجتماعی حمایت از کالای ایرانی گفت: در حمایت از کالای ایرانی باید به وجه مادی و معنوی حمایت از تولید و اشتغال توجه داشته باشیم.
حسینی با بیان اینکه حمایت از کالای ایرانی باید در سطح جامعه عملیاتی شود، خاطرنشان کرد: ارتقا کیفیت تولیدات داخلی، بازاریابی و تبلیغات مناسب، افزایش سطح تولید و توجه به سلیقه و ذائقه عموم مردم جامعه می تواند در خرید و حمایت از کالای ایرانی موثر باشد.
جامعه شناس با بیان اینکه حمایت از کالای ایرانی به معنای ارزش گذاری بر کار تولیدکننده ایرانی است، افزود: زمانی که شهروندان اقدام به خرید محصولات و تولیدات داخلی می کنند علاوه بر ایجاد گردش مالی در بخش تولید و صنعت در تقویت عزت ملی نیز تاثیرگذار هستند.
حسینی تاکید کرد: زمانی که شهروندان از بین کالای خارجی و ایرانی، انتخاب و خرید کالای ایرانی را ترجیح می دهند، بر چرخه اقتصاد و تولید کشور اثر مثبت و مستقیم دارد و انگیزه تولیدکننده و نیروی انسانی شاغل در بخش تولید و صنعت را در تولید و ارائه محصولات باکیفیت افزایش می دهد.
جامعه شناس با بیان اینکه خرید کالای ایرانی یک وجه از حمایت از کالای ایرانی محسوب می شود، خاطرنشان کرد: ارائه و عرضه محصولات باکیفیت از سوی تولیدکنندگان و ایجاد انگیزه کار و تولید با حمایت از تولیدکننده و کارآفرینی ایرانی موضوع مهم دیگری است که باید به آن توجه داشت.
وی با بیان اینکه معرفی مزایای استفاده از محصولات داخلی راهکار دیگری است که می تواند در حمایت از کالای ایرانی موثر باشد، افزود: تبلیغات رسانه ای، معرفی تولیدکنندگان و کارآفرینان برتر در حوزه ها و بخش های مختلف نیز می تواند در این زمینه کارگشا باشد.
حسینی درخصوص آثار و پیامدهای حمایت از کالای ایرانی، گفت: حمایت از کالای ایرانی یعنی ترجیح خرید محصولات داخلی بر محصولات خارجی، که این خود در ایجاد اشتغال و ارتقا سطح اقتصاد و درآمد خانواده ها تاثیر مثبت و مستقیم خواهد داشت.
جامعه شناس تاکید کرد: زمانی که اشتغال وجود داشته باشد و جوانان به فعالیت و کار بپردازند، از میزان فقر کاسته می شود، سطح اقتصاد خانوارها ارتقا می یابد، آمار طلاق های با منشا مسائل اقتصادی کاهش می یابد و میزان ازدواج در جامعه افزایش خواهد یافت.
حسینی با بیان اینکه جوانی که شغل و درآمد داشته باشد دارای عزت نفس است و روحیه امید در وی دمیده خواهد شد، تصریح کرد: بیکاری سرمنشا بسیاری از بزه ها و آسیب های اجتماعی است که می تواند آثار سوء بسیاری در جامعه داشته باشد.
وی با بیان اینکه حمایت از کالای ایرانی را نباید در خرید کالای ایرانی خلاصه کنیم، تاکید کرد: اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان و کارآفرینان جوان، حمایت معنوی از تولیدکنندگان و توجه به ارتقا کیفیت مصولات و تولیدات داخلی مولفه های مهمی است که باید به آنها نیز توجه و تاکید داشت.
نظر شما