بیژن نوبخت، کارشناس ساماندهی امور مبلغین و ائمه جماعات اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری امروز (27 فروردین) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد گفت: با روند رو به رشد شبکه های موبایلی، اینترنتی و تغییر شکل زندگی های امروزی، معضلات، مشکلات اجتماعی و فرهنگی هم رو به رشد بوده و بعضا از کنترل خارج می شود که نیاز است به صورت حساب شده برای مقابله با آن برنامه ریزی شود.
وی افزود: استفاده از ظرفیت روحانیون برای مقابله با آسیب های اجتماعی و کاهش آنها امری است که باید بیشتر از پیش به آن توجه شود، چرا که روحانیون در دل جامعه قرار دارند و با عامه مردم به صورت مستقیم در ارتباط هستند.
کارشناس ساماندهی امور مبلغین و ائمه جماعات اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مبلغین و مبلغاتی که با کسب علم در زمینه های مختلف آمادگی رویارویی با مشکلات را دارند در جامعه اسلامی ما کم نیستند ولی گاهی اوقات برخورداری از حداقل های زندگی در مناطق تبلیغی روحانیون و خانواده های آنان را آزرده خاطر می کند که نیاز است مسئولین امر به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
نوبخت افزود: سال گذشته استان چهارمحال و بختیاری از 2 هزار و 639 مبلغ و مبلغه در فعالیت های خود بهره برد که از این تعداد 69 نفر روحانی مستقر، 70 نفر طرح هجرت، 900 نفر مبلغ بومی، 300 نفر مبلغه بومی، 800 نفر اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی قم، 350 نفر اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان و 150 مبلغ بدون حکم تبلیغی بودند.
کارشناس ساماندهی امور مبلغین و ائمه جماعات اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: به صورت میانگین این تعداد مبلغ و مبلغه 30 روز فعالیت تبلیغی مؤثر داشته اند.
نوبخت گفت: این مبلغین در مناسبت های ملی و مذهبی از جمله ماه مبارک رمضان، ماه محرم، نیمه شعبان، مراسم اعتکاف، عید مبعث، دهه فجر، فاطمیه اول و دوم، هفته وحدت، دهه کرامت شهادت و ولادت ائمه (علیهم السلام) مشغول به امر مقدس تبلیغ بودند.
نظر شما