بهگزارش خبرگزاری شبستان، در این بازدید خبرنگاران صمیمانه پای صحبتهای جانبازان نشستند و جانبازان نیز از اصحاب رسانه خواستند تا با دقت و وسواس و بهدور ار نگاه سطحی مسائل ایثارگران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را پی گیر و منعکس کنند.
این برنامه با حضور نمایندگان خبرگزاری های ایرنا، فارس، ایسنا، مهر، شبستان، شهر، برنا، شبکه خبری دانشجو، باشگاه خبرنگاران جوان، سایت مقام معظم رهبری، نشریه خیمه، روزنامه ایران، روزنامه خراسان و همچنین شبکه های تلویزیونی و رادیویی برگزار شد.
در این دیدار جانبازان خواستار توجه واقعی و جدی دولتمردان و مسئولان به مشکلات و سختیهای آنها شده و از رسانهها خواستند بهدرستی و فارغ از فضای تبلیغاتی مرسوم آیینه تمامنمای وضعیت جانبازان و ایثاگران باشند.
از دیگر خواستههای جانبازان حاضر در مرکز توانبخشی جانبازان ثارلله، تسریع در تصویب «لایحه حمایت از ایثارگران» در مجلس شورای اسلامی بود و تاکید کردند.
گلایه از برخی مسئولان بنیاد شهید و ایثارگران و حمایت شعارگونه برخی مسئولان، عدم پرداخت هزینه درمان جانبازان از ابتدای سالجاری و در حاشیه قرار گرفتن آنها از دیگر موضوعاتی بود که در جریان این بازدید از سوی جانبازان مطرح شد.
مناسبنبودن معابر شهری و ورودی ساختمانها برای جابهجایی جانبازان و توجه نادرست برخی شهروندان بهآنها از دیگر نکاتی بود که در این دیدار بیان شد.
بنابرگزارش روابط عمومی فرهنگسرای رسانه، آسایشگاه ثارالله در سال 1360 تأسیس شد و از سال 1368 در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفت؛ این آسایشگاه شاهد درد و رنجهای 120 جانباز قطع نخاع گردن و کمر بود که 17 نفر از آنها از این آسایشگاه به یاران شهیدشان پیوستند و برخی برای ادامه تحصیل و برخی دیگر برای تشکیل خانواده از این آسایشگاه مرخص شدند. هم اکنون 26 نفر از یادگاران و گنجینههای دفاع مقدس در آسایشگاه ثارالله تحت مراقبت هستند.
گفتنی است این مراسم با اهدا عکس یادبود مقام معظم رهبری، از سوی سیدصادق پژمان رئیس فرهنگسرای رسانه به مسئول آسایشگاه ثارالله پایان یافت.
پایان پیام/
نظر شما