به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسئول دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، امروز (20 فروردین) در مراسم رونمایی از کتاب «لاله های گلستان» که در اهواز برگزار شد، با اشاره به اهمیت مساله شهادت، گفت: انقلاب اسلامی به طور عام و دفاع مقدس و دفاع از حرم به طور خاص، یک فصلی را در معرفت برای ما باز کرده که کلیدواژه مرکزی و پسورد آن شهادت است و در پیرامون این واژه معانی جدیدی همچون پدر و مادر شهید، همسر، فرزند، خواهر و برادر شهید، وصیت نامه شهید و ... نهفته است.
وی فصل مشترک تمام خانواده شهدا را در یک کلمه دانست و آن این است که شهید ما از نظام زندگی ما جدا نیست، افزود: شهدا نه تنها مرده نیستند بلکه در ذهنتان هم نباید آنها را مرده تلقی کنیم، هیچ مادر و همسر شهیدی بدون فرزند و همسرش زندگی نمی کند و این ها اتفاقاتی فراتر از درک ما بوده و بسیار سطح آنها بالاست و دلنشین و انگیزه بخش هستند.
وی اضافه کرد: فکر می کردیم بعد از دفاع مقدس پرونده جنگ و دفاع مختومه شده اما دیدیم که امروز مدافعان حرم به دفاع می پردازند و این فرهنگ همچنان پابرجاست و به فرموده امام (ره) تا وقتی کفر و شرک هست مبارزه هم وجود دارد و تا مبارزه هست ما هستیم و نقطه غایی و نهایی، نصب پرچم لااله الله اله و محمد رسول الله بر قلل رفیع مبارزه ستم و شرک است.
حجت الاسلام شفیعی، با اشاره به اینکه اگر بناست این راه تداوم یابد، نباید یگذاریم این فرهنگ شهادت، حماسه، ایثار، مقاومت و پایداری از سکه بیفتد، تصریح کرد: نقد من به گفتمان مسئولان و کارگزاران فعلی کشور این است که ادبیاتشان با واژگان انقلاب فاصله پیدا کرده و دیگر در گفتمان رسمی، استکبار جهانی، نظام سلطه، ایستادگی و مقاومت نمی بینیم.
وی با بیان اینکه بار معنایی کلمات به فرهنگ انقلاب اسلامی گره خورده است، اذعان داشت: امام (ره) می دانست ادبیاتی که به کار می برد ادبیات دینی برخاسته از فرهنگ شیعی است لذا این کلمات نباید عوض شود مساله شهادت باید همچون سکه رایج باشد و انقلابی که دائم در معرض تهدید و توطئه است با وجود انسان های آزاده ای که سینه سپر می کنند، می تواند ادامه حیات دهد.
وی عنوان کرد: برای انتقال این فرهنگ هر کسی هر کاری از دستش بر می آید باید انجام دهد و حداقل کار این است که خیابانی که به نام شهید است را بدون نام شهید بیان نکنیم، دیدار با خانواده شهید، خواندن وصیت نامه شهید و ... نیز از جمله این هاست.
رئیس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، با تقدیر از نگارش کتاب «لاله های گلستان» اظهار کرد: در کار شهدا هیچ کاری تکراری نیست و می بینیم هیچ یادواره ای تکرار یادواره قبلی نیست و قطعا یک اتفاق متفاوتی در آن رخ می دهد از این رو نباید از این معارف کوتاه بیاییم.
وی با اشاره به بیانات امام (ره) که فرمودند هنر باید در خدمت انتقال آرمان حرکت محرومان علیه مستکبران باشد، ابراز کرد: این هنر می تواند در قالب نویسندگی، رسانه، سینما، شعر، عکس، رمان و ... باشد و هر چه بیشتر در این مسیر گام برداریم تاثیرگذاری بیشتری می دهد.
لازم به ذکر است در این مراسم کتاب «لاله های گلستان» به نویسندگی علی حسنی پور، رونمایی شد. این کتاب در بردارنده زندگی نامه و وصیتنامه 40 شهید دفاع مقدس و 10 شهید مدافع حرم منطقه گلستان اهواز است.
نظر شما