به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، فرشته مسجدی استاد حوزه و دانشگاه در دومین جلسه کارگروه قرآنی که به همت سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور و مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در سازمان اوقاف برگزار شد، گفت: در مناطق محروم برخی گروههای جهادی به صورت مقطعی کار فرهنگی انجام میدهند در حالیکه باید این امر مستدام باشد که اثر آن بروز و ظهور یابد.
وی افزود: اینکه یک گروه بروند در مناطق محروم یک فعالیت قرآنی را انجام داده و رها کنند سپس گروه دیگری سال بعد همان را تکرار کنند برای مخاطبان مفید نخواهد بود، در اردوهای جهادی بیش از قرائت و حفظ قرآن باید به مفاهیم آن توجه شده و همین امر مداومت داشته باشد.
استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: در بخش معرفتی قرآنآموزی بیشتر به بحث خانواده توجه شود، با توجه به حملات فرهنگی دشمن باید بیشتر به راهکار غنیسازی فرهنگ خانواده و جامعه پرداخته شود.
وی با بیان اینکه متاسفانه نخستین مقصر کم رنگی ارتباط جوان با قرآن مدارس هستند، اظهار داشت: ما داشتیم معلمان دینی قرآنی که در قرائت مشکل داشتند و چیزی از تفسیر نمیدانستند، وقتی معلم دانش آموز را ضعیف آموزش داد قرآن را رها خواهند کرد، چون قرآن را نمیفهمند تمایلی به مطالعه آن پیدا نمیکنند.
مسجدی گفت: معمولا دانش آموزانی در مسابقات شرکت میکنند که خانواده آنها او را به سمت و سوی قرآن سوق دادند، معلمان در این زمینه کم رنگ کار کردند.
استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: بسیج، سازمان تبلیغات در تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآنی نقش زیادی دارند، هر کدام از ما درباره قرآن نباید به صرفا به مسوولیت خود اکتفا کنیم، وزارت ارشاد در چاپ بولتن خبرهای قرآنی وارد شده فعالیتهای قرآنی را به جامعه نشان دهد.
نظر شما