طلاب غیر ایرانی باید گفتمان اسلام ناب  را به همه عالم منتشر کنند

خبرگزاری شبستان: رئیس جامعه المصطفی العالمیه خطاب به طاب خواهر غیر ایرانی گفت:شما دانش آموختگان باید رسالت اسلام و گفتمان اسلام ناب و معارف اهل بیت را به همه عالم منتشر کنید و این افق بلند را به همگان نشان دهید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله اعرافی رئیس جامعه المصطفی امروز  شنبه(۱۹ اسفند) در مراسم دومین آئین دانش آموختگی طلاب مجمع آموزش عالی بنت الهدی با اشاره به شخصیت والای حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: هر آنچه از فاطمه زهرا(س) بگوییم کم است، چرا که فاطمه زهرا(س) جایگاهی از نور بوده و این نور فاطمه زهرا(س) است که تاریخ را روشن کرده است .

 

وی افزود: یکی از قدرتها و ویژگیهای ذهن بشر نامگذار است، نامگذاری چیزی است که امروز به عنوان کد گذاری از آن نام برده می شود.

 

 آیت الله اعرافی تصریح کرد: واقیعت مهم ذهن بشریت این است که می تواند برای چیزهایی که وجود دارد کدگذاری کند و این کد گذاری راه را برای تفکر بشر باز می کند .

 

رئیس جامعه المصطفی العالمیه یاد آور شد: بشر می تواند یک کد کوچک را بر دنیای از معنا بگذارد و با استفاده از همین کدها استدلال کند و باعث رشد ذهن بشر شود چرا که پایه های تفکر و توانایی استدلال بشر به کد گذاری بر می گردد.

 

وی ابراز داشت: نام های حضرت فاطمه زهرا(س)نیز جدای از این امر نمی باشد و خود نامهای مبارک و کنیه های حضرت دارای معنا و مفهموم عمیقی هستند.

 

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور افزود: نامگذاری نمادی از فرهنگ ادمی است که علاقه و رغبت او، در نامگذاری فرزندان تجلی پیدا می کند و به عنوان یکی از ابزارهای شناخت خانواده عنوان می شود .

 

رئیس جامعه المصطفی بیان داشت: نامگذاری ائمه یک نوع نامگذاری ویژه، خاص و آسمانی است، اسمایی که نقشه غیبی، قدسی وملکوتی دارند از این رو نامگذاری ائمه و بزرگان با دیگران فرق می کند این نامگذاری بر اساس روایات و احادیث  نقشه و آئینه شخصیت هستند و دارای نقشه ومعماری می باشند .

 

وی خاطر نشان ساخت: القاب و عناوین یک پنل دوازده گانه دارند و اسامی ائمه نیز به عنوان یک آینه جلوگاه شخصیتی شخص هستند و نقش اجتماعی امام را درآن مشخص می کند.

 

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور اظهار داشت:یک نوع نامگذاری داریم که بالاتر از نامگذاری عام است و آن آینه است که جلوگاهی است حقیقی، هم برای شخص و هم نقش او که گاهی یک زمان را تعریف می کند مانند نام تمام انبیاء بویژه نام و کنیه های پیامبران، ائمه و حضرت فاطمه زهرا(س)که جلوگاه شخصیتی و معرف جایگاه و نقش او در زندگی بشر است .

 

 آیت الله اعرافی افزود: فاطمه زهرا(س) در میان زنان عالم جایگاه غیبی و ملکوتی دارد و دهها روایت در باب حضرت آمده که نامها، القاب و کنیه های فاطمه زهرا (س) به عنوان یک مجموعه فراتر از کدگذاری معمولی آمده است و یک نقشه آسمانی را نشان می دهد و آینه تمام نمای چهره تابناک فاطمه زهرا (س) است .

 

وی ادامه داد: بیش از 300 گذاره در تعرف و توصیف حضرت زهرا (س) از جمله برخی نام های حضرت در روایات شیعه و سنی جمع شده است که وقتی این نام ها را کنار هم می گذاریم می بینیم که منظومه ای نظام مند و کامل شخصیت فاطمه زهرا(س) را نشان می دهد.

 

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور یا دآور شد: همه جهان و دوران عالم با معرفت حضرت فاطمه چرخیده و می چرخد.

 

رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: المصطفی پرچم دار تاریخ بیش از هزار سال حوزه علمیه است که در عصر حوزه نوین قم وانقلاب اسلامی رسالتی نو و جدیدی را به دوش کشیده است و راهی که در پیش روی ما و شماست بسیار فراتر از راهی است که طی شده است .

 

وی اظهار داشت: شما دانش آموختگان باید رسالت اسلام و گفتمان اسلام ناب و معارف اهل بیت را به همه عالم منتشر کنید و این افق بلند را به همگان نشان دهیم چرا که آنکس که در المصطفی تحصیل می کند و در این نهاد بزرگ علمی کسب دانش می کند باید چشم انداز و پیام فعالیت خود را به نسل امروز و فردا منتقل کند.

 

 آیت الله اعرافی عنوان کرد: این یک رسالت الهی و آسمانی است که باید در همه عالم منعکس و نشر شود و نباید پایان دوره تحصیل شما آخر فعالیت و علم اموزی شما باشد بلکه تاکید داریم که رسالت شما تازه آغاز شده و شما باید به آن توجه داشته باشید .

 

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور گفت: شما دانش اموختگان باید رسالت و آرمان گرایی را در خودتان حفظ و مطالعات عمومی خود را پایان ندهید یک طلبه باید هر روز مطالعه داشته باشد ودر معارف اسلامی غفلت نکند .

 

رئیس جامعه المصطفی ابراز داشت: شما باید بنیه های علمی را در خود تقویت و هر روز و بر توانایی های علمی و مهارت خود برای انجام رسالت بیفزایید زیرا هنر ماست، که دانش ما را قابل عرضه می کند.

 

 وی گفت: سیاست المصطفی بومی سازی و واگذاری مسئولیت به دانش آموختگان است چرا که شما دانش آموختکان باید یک جبهه فرهنگی باشید و با همراهی و همفکری میان چند کشور و ارتباط با یکدیگر همواره و به طور مستمر با جامعه المصطفی ارتباط مستمر داشته باشد و بدانید اگر از اهدافمان در المصطفی فاصله بگیریم در مسیر انحراف خواهیم افتاد.

 

 

 

 

کد خبر 694793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha