آغاز اسکان دائم در مناطق زلزله زده کرمانشاه

خبرگزاری شبستان: مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمانشاه گفت: از حدود یک ماه بعد از زلزله که اسکان اضطراری تمام شد، اسکان دائم را هم همزمان آغاز کرده ایم و در تعداد محدودی نیز پایان عملیات اسکان دائم هم داشته ایم.

امیر خسروانی، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمانشاه در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه توانمندی های روستایی و عشایری در گفت و گو با خبرنگار شبستان گفت: استان کرمانشاه دارای 14 شهرستان، 31 بخش و 2500 روستا است و حدود 500 هزار نفر جمعیت روستایی در این استان دارد یعنی یک جمعیت قابل توجهی در روستاهای استان ساکن هستند.

 

وی افزود: تلاش کرده ایم تا سیاست های استان بر این استوار شود و بوم گردی، گردشگری و توسعه صنایع دستی را در اولویت کار قرار دهیم و در این بخش نیز موفقیت هایی کسب کرده ایم.

 

خسروانی با بیان اینکه استان کرمانشاه را استان چهار فصل می نامند، گفت: از سال گذشته تا کنون چندین اقامتگاه بوم گردی در استان راه اندازی کرده ایم و ظرفیت خیلی خوبی در استان کرمانشاه وجود دارد.

 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمانشاه با اشاره به ویژگی های اقلیمی و طبیعی استان ادامه داد: از 4 شهرستان گرمسیری و چندین شهرستان سردسیری استان، تنوع آب و هوایی، اقلیمی و گویشی و فرهنگ های مختلف را در خود جای داده است. ایام نوروز بهترین فصل برای بازدید از این شهرستان هاست و از مردم دعوت می کنم به این شهرستان ها سفر کنند.

 

خسروانی در ادامه با بیان اینکه سیاست های اقتصاد مقاومتی باید دانش بنیان باشد، درون زا و برون گرا باشد، گفت: در سومین نمایشگاه توانمندی های روستایی و عشایری، نیروگاه بادی که توسط جوانان تحصیلکرده روستایی در گیلانغرب ساخته شده است که دانش بنیان، درون زا و برون گرا بودن در آن بسیار اهمیت داشته است و سعی کرده ایم این ویژگی ها در پروژه ها به صورت عینی و متبلور شده و در نمایشگاه نیز به نمایش گذاشته شده است.

 

وی با اشاره به زلزله کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه در ایام نوروز طبیعت زیبای بهاری دارد و شهرستان های گرمسیری قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب که امال واقعه دلخراش زلزله را تجربه کرد و از عموم مردم ایران که همراهی کردند و مردم ما را تنها نگذاشتند تشکر می کنم.

 

خسروانی با بیان اینکه در حادثه زلزله که اتفاق افتاد حدود یک هزار و 900 روستای کرمانشاه را درگیر کرد، ادامه داد: بالای 300 روستا بیش از 50 درصد تخریب شد و حدود 340 نفر از جمعیت روستایی جان خود را از دست دادند، خدمات دولت و کمک های انسان دوستانه مردمی باعث شد از مرحله اسکان اضطراری ( چادر) به شکل مناسبی عبور کنیم و ممکن است تعداد اندکی شرایط اسکان موقت ( کانکس) براشون فراهم نشده باشد اما عمدتا این خدمات را دریافت کرده اند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمانشاه با بیان اینکهاسکان دائم در بسیاری از روستاهای استان شروع شده است، افزود: با توجه به اینکه شهرستان های گرمسیری را درگیر کرد، مباحث عمران تعطیلی نداشته است و از حدود یک ماه بعد از زلزله که اسکان اضطراری تمام شد، اسکان دائم را هم همزمان آغاز کرده ایم و در تعداد محدودی نیز پایان عملیات اسکان دائم هم داشته ایم.

کد خبر 694602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha