به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حجتالاسلام شهابالدین میهنپرست، امامجمعه شهر چوار، ظهر امروز (18 اسفند) در خطبههای این هفته نماز جمعه در مسجد جامع این شهر، با اشاره به خطبه 183 کتاب شریف نهجالبلاغه، اظهار کرد: ستایش مخصوص خدایی ست که به قدرت والا و برتر و با عطا و بخشش نعمتها به پدیدهها نزدیک است.
وی، افزود: انسان، مخلوق آن خدایی است که قدرتش فوق قدرت است و بالاتر از آن است که جهان هستی باآنهمه نیروها و عظمتهایش توانایی برابری با کمترین نمودی از قدرت او برداشته باشد، مبادا در عالم پندار و خیال خود را بیرون از حیطه قدرت او بدانی و بااحساس آزادی و اختیاری که در خویش میبینی درصدد عرض وجود و اندام در مقابل آن قدرت برآیی، قدرتی که با یکلحظه اراده و با یک کلمه باش جهان هستی را به وجود آورده است.
حجتالاسلام میهنپرست، تصریح کرد: آیا انسان باید از موجودات جامد و نبات و جانداران یاری بطلبد، مگر موجودات خواستههای انسان را درک میکنند تا خواستههایش را از آنها بخواهد؟ بهطورقطع چنین نیست پس این انسان است که با اندیشه و قدرت خدادادی در آنها تصرف میکند و به سود خود بهرهبرداری میکند بنابراین تنها باید از خدا یاری و کمک طلبید.
وی، در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به منزلت زنان در جامعه اسلامی، گفت: در نظام جمهوری اسلامی که مبنای حرکت انقلابی خود را تعالیم و مبانی ارزشمند دین مبین اسلامی قرار داده، به زن و جایگاه و منزلت او نیز با توجه به این مبانی، نگاه کرده و با الگو قرار دادن شخصیت حضرت زهرا (س) بهعنوان الگوی کامل زن مسلمان، به زنان جامعه اسلامی در عین اعطای حقوق اجتماعی، سیاسی و اقتصادی بهعنوان افراد جامعه، شأن و منزلت اجتماعی و خانوادگی ارزشمند والایی بخشیده است.
امامجمعه شهر چوار، تصریح کرد: با نگاه به مجموعه آموزههای اسلامی در خصوص زنان، میتوان دریافت که اسلام بابیان ارزش واقعی زن و خانواده و اثر وجودی آنها و حفظ کرامت و حقوق خانواده و زن، با تمامی تفکرات ناصواب و فرهنگ جاهلانه در خصوص زن و خانواده مبارزه نموده و خانواده را میدانی برای تجلی استعدادها، توانمندیهای و عواطف و احساسات زن قرار داده است.
حجتالاسلام میهنپرست، گفت: الگوی زن مسلمان ما حضرت فاطمه زهرا (س) است که زمانی رسول خدا (ص) در تقسیمکار میان اعضای خانواده حضرت علی (ع)، کار منزل را به زهرا (س) و کار بیرون را به حضرت علی (ع) سپردند، حضرت زهرا (س) با خوشحالی تمام فرمودند که فقط خدا میداند که من از اینکه رسول خدا (ص) کار مردانه را از دوشم من برداشتند چقدر خوشحالم.
وی، در ادامه با اشاره به آثار و برکات ترویج و حفظ فرهنگ شهادت در نهاد انقلاب بنیاد شهید، ابراز کرد: حفظ فرهنگ شهادت، آثار و برکات برای انقلاب و نظام اسلامی به همراه داشته است که میتوان به برخی از آنها ازجمله بازدارنده دفاعی در مقابل افکار شوم و خصمانه دشمنان، امنیت و ثبات کشور بازنده نگاهداشتن یاد شهدا و افزایش قدرت نرم جمهوری اسلامی اشاره کرد.
امامجمعه شهر چوار، یادآور شد: درنتیجه بازدارندگی فرهنگ شهادت، شاهد امنیت و ثبات در کشور هستیم، حوادث سالهای اخیر نشان داده است هرگاه عوامل خارجی با تحریک برخی عناصر داخلی سعی در مختل کردن امنیت ایران داشتهاند، با ملت جانبرکف روبرو شدهاند و در این مسیر نیز شهدای بسیار تقدیم این نظام کردهایم.
حجتالاسلام میهنپرست، در ادامه با اشاره به کارکردها و ظرفیتهای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در جامعه امروز، تصریح کرد: جایگاه و اهمیت مساجد در جامعه امروز، بهعنوان کانونهای فکری، دینی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است.
وی، بیان کرد: مساجد دارای کارکردهای فرهنگی و تربیتی برای جوانان و خانوادهها در تربیت اخلاقی و دینی و حلقه وصل جهت ارتباط با افراد مؤمن و روحانیون و علماست، جایگاه مساجد در مقابله بانفوذ فرهنگی و جنگ نرم دشمن با ترویج ارزشهای انقلابی و اسلامی با کمک کانونهای فرهنگی و هنری و پایگاههای بسیج و حضور ائمه جماعات در این محیط معنوی غیرقابلانکار است.
امامجمعه شهر چوار، در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: در ادامه سؤالات هفته قبل از پتروشیمی چوار باید عرض کنم که در کانالهای خبری عکسی از چارت مدیران پتروشیمی درج گردیده که جای بسی تأمل دارد که 95 درصد پستهای یک مجموعه در استان، غیربومی و پروازی باشند.
وی، افزود: مگر از زمین، امکانات و اعتبارات استان برای این پروژه استفاده نگردیده است که امروز شاهد چنین اجحافی در حق نیروهای استان هستیم، مگر از آب، برق، گاز و جادهها، راهها، معافیتهای مالیاتی و گمرکی استفادهنشده است؟ اعلام کنند دولت تا سال 89 چند هزار میلیارد تومان اینجا هزینه کرده است، امیدواریم بهجای خریدن زمان با یک سری کارها، پروژهها را هر چه سریعتر به بهرهبرداری برسانند و برای مردم شفافسازی نمایند.
نظر شما