داود بختیاری انصافا « فردین» بود

خبرگزاری شبستان: یک نویسنده با بیان اینکه داود بختیاری پشتکار و جدیت داشت، گفت: داود برای کمک به مستمندان حتی فرش زیر پای خود را فروخت.

به گزارش خبرنگار شبستان، داود امیریان، نویسنده عصر دیروز در برنامه شبی با نویسنده که در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد، گفت: دوست ندارم در این جلسه خاطرات غمگین تعریف کنم. بیشتر مهربانی و ادب زیاد داود بختیاری در خاطرم هست. فکر نکنم کسی از دست داود رنجیده شده باشد. هیچکس به اندازه من در دفتر ادبیات داود را اذیت نکرد و هیچکس هم مثل من باعث مسرت او نشد.

 

امیریان با بیان اینکه داود بختیاری خیلی کتاب می خواند، عنوان کرد: روزی به داود گفتم من انقدر کتاب خواندم که کور شدم، تو به چشمانت رحم کن و انقدر کتاب نخوان. داود همیشه از آقای دهقان به خوبی یاد می کرد چون آقای دهقان او را راهنمایی می کرد. به داود می گفتم اگر مثل تو کتاب می خواندم تاکنون جایزه نوبل را گرفته بودم. داود آنقدر کار کرد و خواند که ما کوتاه آمدیم، او خیلی بی ادعا بود، چیزی که بین دوستان هنرمند نیست. افرادی هستند که با یک کار خود را در قله می بینند. داود خوب کار می کرد، در خرمشهر و بوسنی حضور نداشت اما تحقیق کرد و در این باره کتاب نوشت.

 

وی با اشاره به رمان مرسده اثر داود بختیاری خاطرنشان کرد: این کتاب در مورد بوسنی است و جزو معدود رمان های ایرانی در مورد بوسنی است. داود در این کتاب از مایه ای استفاده کرد که جهانی است یعنی عشق و بسیار هم خوب کار کرد. اگر داود امروز بود یکی از نویسندگان گردن کلفت ما محسوب می شد،.به یاد دارم به ختم پدرم آمد و کفش هایش را دزدیدند و من خیلی ناراحت شدم. داود بسیار متواضع بود. موهایش را از پشت می بست و من می گفتم چقدر خوشم می آید اما اگر من موهایم را ببندم کله ام گنده است و زشت می شود. داود پشتکار و جدیت داشت، بدون خستگی کار می کرد.

 

این نویسنده با بیان اینکه داود بختیاری انصافا لوتی و فردین بود، اظهار داشت: بعضی از ما فقط ادای فردین را درمی آوریم، داود کسی بود که حتی فرش زیر پایش را فروخت و به فقیر داد. بسیار به مستمندان کمک می کرد اما جار نمی زند و ما بعدا آن را فهمیدیم. داود در 29 اسفند مظلومانه فوت کرد، خبر فوت داود را آقای دهقان به من داد. داود مظلوم بود و مظلوم از دنیا رفت. از دوستان نویسنده در مراسم تشییع جنازه او فقط 2 نفر بودیم چون بقیه در سفر بودند. به یاد دارم در جایی هر دو جایزه گرفتیم و من به داود من تجربه اش را دارم. امشب به خانه برو، شمع روشن کن و سکه ها را جلوی شمع بالا و پایین کنم تا دو کیلو چاق شوی و داود می خندید. مطمئنم با این همه کتابی در مورد شهدا نوشته است حتما شهدا شفاعتش می کنند.

 

گفتنی است، «شبی با نویسنده» برنامه جدیدی است که هر ماه با دعوت از نویسندگان، منتقدین و کارشناسان حوزه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در آن به بررسی آثار و تولیدات این عرصه پرداخته می‌شود. داوود بختیاری دانشور سال 1346 در تهران متولد شد. وی به‌ عنوان كارشناس ادبي و داستان‌نویس در دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری مشغول به كار بود. بختياری در کمتر از یک دهه توانست جایگاه قابل توجهی را در عرصه ادبیات داستانی برای خود رقم زند.

 

 

کد خبر 693247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha