به گزارش خبرگزاری شبستان، مرتض نصیری،دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس گفت: ااز سهم 65 درصدی استان تهران در تولید کتاب دفاع مقدس خبر داد و افزود: پس از جمعآوری و دستهبندی کتابها بر اساس تولیدات استانی به این نتیجه رسیدیم که در سال گذشته 13 استان در تولیدات مکتوب دفاع مقدس نقشی نداشتهاند.
وی تاکید کرد: پس از تهران استانهای قم با 5/7 درصد، اصفهان با 5/4 درصد، آذربایجان شرقی با 4 درصد، فارس با 5/3 درصد و همدان با 3/2 درصد در فهرست تولیدکنندگان آثار مکتوب دفاع مقدس در سال 1389 قرار گرفتهاند و در مجموع 8/86 درصد از مجموع تولیدات را به خود اختصاص دادهاند.
نصیری با اشاره به این که استانهایی چون ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی و... که 12 استان کشور را شامل میشوند؛ سهم 2/13 درصدی در تولید کتابهای دفاع مقدس داشتهاند، گفت: بیشترین توجه ناشران دفاع مقدس استانها به موضوعاتی چون «خاطره»، «زندگینامه داستانی»، «شعر» و «داستان» بوده است.
بنا بر گزارش ستاد خبری پانزدهمین جشنواره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس، دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس با اشاره به این که تولید این کتابها را 130 ناشر از کل کشور بر عهده داشتهاند، گفت: 63 ناشر تهرانی و 67 ناشر شهرستانی در تولید این کتابها فعالیت داشتهاند. یعنی 4/48 درصد از تولیدات سهم ناشران استان تهران و مابقی سهم 30 استان دیگر است.
نصیری یکی از کارکردهای این جشنواره را علاوه بر تکریم از اهالی قلم، آسیبشناسی تولیدات مکتوب عنوان کرد و افزود: متولیان فرهنگی باید با توجه به آمار و ارقام ارایه شده، اقدام به سرمایهگذاری بیشتری در استانها و جهتدهی به ناشران در خصوص تولیدات ادبی بیشتر در حوزههایی چون پژوهش، کودک و نوجوان، هنر و... که توجه کمتری به آن شده است، کنند.
پایان پیام/
نظر شما