سند راهبردی توسعه فعالیت‌های قرآنی نقشه راه گسترش فرهنگ قرآنی/ توجه ویژه به ترویج قرآن و عترت در سال ۹۷

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، گفت: در سال ۹۷ با تفاهم‌نامه‌ای که با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منعقد می‌شود، توجه مضاعفی به حوزه توسعه فرهنگ قرآنی در استان انجام خواهد شد.

عمران خودآموز، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، در حاشیه برگزاری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در مرکز این استان، در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: استان ایلام در تمام بخش‌ها و رشته‌های فرهنگی و قرآنی دارای استعدادهای کم‌نظیری است که در صورت فراهم شدن بستر لازم برای شکوفایی این استعدادها، در کشور بلکه فراتر از عرصه‌های ملی حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

 

وی، بابیان اینکه مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت در استان ایلام فعال هستند و قرآن آموزان و قرآن‌پژوهان در این عرصه فعالیت‌های گسترده‌ای دارند، ابراز کرد: مشارکت گسترده علاقه‌مندان به قرآن کریم و آموزه‌های قرآنی در این دوره نشانه عمق و باور مردم استان ایلام به قرآن و اهل‌بیت (ع) است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، با تأکید بر اینکه امیدواریم که دستگاه‌های فرهنگی استان و شورای توسعه فرهنگ قرآنی، بتواند زمینه‌های لازم را برای روند رو به رشد این استعدادهای فراهم کنند، گفت: معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه‌های متعدد و متنوعی در طول سال در راستای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار می‌کند.

 

خودآموز، افزود: به‌طورقطع یکی از بخش‌هایی که در سال 97 به آن توجه خواهد شد، حوزه قرآن و عترت خواهد بود و با توجه به اهمیت این موضوع، شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان به ریاست نماینده محترم ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام و نایب‌رئیسی استاندار محترم ایلام با کمیته‌های تخصصی تشکیل‌شده است.

 

وی، تصریح کرد: در سال‌های گذشته با نظر شورای توسعه فرهنگی قرآنی، هفته‌های قرآن و عترت و برنامه‌های مختلف اجراشده است و در سال 97 با تفاهم‌نامه‌ای که با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منعقد خواهد شد، توجه مضاعفی به این حوزه در استان انجام خواهد شد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، بابیان اینکه سند راهبردی توسعه فرهنگ قرآنی استان به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال‌شده و در دست اقدام است، ابراز کرد: این سند نقشه راهی برای فعالیت‌های قرآنی استان خواهد بود.

 

خودآموز یادآور شد: به‌طورقطع در هر حوزه‌ای که سند و برنامه راهبردی وجود داشته باشد، راه روشنی برای برنامه ریزان و مجریان وجود دارد و مراحل کار کاملاً مشخص است و بر اساس این اهداف و چشم‌اندازی که ترسیم‌شده، راهبردها اجرایی بهتر اجرایی می‌شود و رویکرد ما نیز در استان توجه با اسناد بالادستی به‌ویژه سند توسعه فرهنگ قرآنی خواهد بود.

 

وی، گفت: دستگاه‌های مختلفی در حوزه قرآن و عترت فعالیت می‌کنند اما فلسفه تشکیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی، جلوگیری از موازی کاری و هم‌افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های مختلف برای فعالیت‌های قرآنی است و در همین آزمون نیز، شاهد مشارکت دستگاه‌های مختلف فرهنگی هستیم.

 

خودآموز خاطرنشان کرد: اگرچه همه دستگاه‌های فرهنگی تکلیف دارند که در امر قرآن و عترت برنامه‌هایی را اجرا کنند، اما در بحث جلوگیری از موازی کاری و تعامل دستگاه‌های مختلف، خوشبختانه این اتفاق‌نظر وجود دارد که در حوزه فعالیت‌های قرآنی، همگرایی و هم‌افزایی بیشتری وجود داشته باشد.

کد خبر 692824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha