سازمان اوقاف یک بنگاه دینی و اقتصادی/ ارتباط تنگاتنگی بین وقف و اقتصاد مقاومتی وجود دارد

خبرگزاری شبستان: رئیس شورای قشر بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان، سازمان اوقاف را یک بنگاه دینی و اقتصادی دانست و گفت: ارتباط تنگاتنگی بین وقف و اقتصاد مقاومتی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حجت الاسلام ستار علیزاده، رئیس شورای قشر بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان در نشست هم اندیشی با جمعی از نخبگان بسیجی امروز(8 اسفند) در اداره کل اوقاف گیلان در رشت، اظهار کرد: از تاکیدات مکرر نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه برگزاری نشست‌های صنفی و دیدار با نخبگان برای ترویج فرهنگ وقف است.

 

 وی اوقاف را یک دستگاه انقلابی و ولایی دانست و گفت: بزرگترین افتخار سازمان اوقاف این است هر کاری که در آن انجام می‌گیرد با اذن و اجازه ولایت فقیه است.

 

مدیرکل اوقاف گیلان، نقطه مشترک قشر بسیج کارمندان واوقاف را اتصال به نقطه با عظمت و عزت آفرین ولایت فقیه دانست و گفت: باید سمت و سوی فعالیت‌ها و رفتار مسئولان و نخبگان در نظام جمهوری اسلامی به گونه‌ای باشد که مردم بیش از گذشته، طعم اسلام، مدیریت انقلابی و جهادی و مدیریت ولایت فقیه را در جامعه بچشند.

 

 علیزاده به شعار اقتصاد محور امسال اشاره و اظهار کرد: ارتباط تنگاتنگی بین سنت حسنه وقف و اقتصاد مقاومتی وجود دارد.

 

وی اشتغال و تولید را از تاکیدات برجسته رهبر معظم انقلاب برشرد و گفت: با مطرح شدن نام وقف ذهن بسیاری از مردم و نخبگان و علم به امور دینی معطوف می‌شود در حالیکه امور دین و مذهبی حداقل کارکردهای فراوان سنت حسنه وقف است.

 

رئیس شورای قشر بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان، وقف را پرسابقه ترین و پردوام ترین میراث بشری در امور عام المنفعه و خیر توصیف کرد و افزود: اسلام با تایید مسئله وقف آن را در بستر دین، نظامند و کارآمدتر کرد.

 

وی خاطرنشان ساخت: از همه ابزارهای هنری و رسانه‌ای و ظرفیت‌های مختلف باید در جهت ترویج و تبلیغ سنت حسنه وقف استفاده کرد.

 

علیزاده با بیان اینکه آثار و برکات وقف تنها در حوزه دینی و کمک به مستمندان خلاصه نمی‌شود، گفت: وقف یک ظرفیت گسترده برای خدمات رسانی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی اقتصادی، اخلاقی و بهداشتی است.

 

وی تاکید کرد: سازمان اوقاف ضمن اینکه یک نهاد فرهنگی محسوب می‌شود یک بنگاه دینی و اقتصادیست.

 

مدیرکل اوقاف گیلان اذعان داشت: وقف می‌تواند یک محرک خوب در حوزه اقتصاد جامعه و فعالیت‌های اقتصادی حاکمیت باشد.

 

وی با اشاره به اینکه سنت وقف از دو منظر می‌تواند در اقتصاد کشور نقش داشته باشد، گفت: وقف‌های فردی و جمعی جدید با جهت گیری اقتصادی و اجرای طرح‌های عمرانی با تعریف پروژه‌های سرمایه گذاری و عمرانی این دو رویکرد وقف است.

 

علیزاده یادآور شد: اراضی وقفی که سازمان اوقاف دارد می‌تواند برای سرمایه گذاری در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته و برای موقوفه، پروژه عمرانی با کاربری مختلف تعریف شود.

 

 وی اعلام کرد: اجرای پروژه‌های عمرانی در اراضی موقوفه به اجرای نیت واقف کمک کرده و کارگزاران وقف و سرمایه گذاران را در پاداش اخروی آن نیز شریک می‌کند.

 

رئیس شورای قشر بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان با بیان اینکه اوقاف به دنبال تولی گری نیست به دنبال تبلیغ فرهنگ وقف است، افزود: نخبگان با مشورت دهی به مردم، تاثیر بسزایی در جهت دهی نیات واقفان به سمت فعالیت اقتصادی و مشکلات مردم دارند.

 

علیزاده اظهار داشت: میانگین سالانه ثبت وقف جدید تا قبل از سال 89، 194 وقف در سال بود که از سال 89 به بعد با حاکم شدن نگاه انقلابی و جهادی و تفکر بسیجی به سه هزار وقف در سال رسیده است.

 

مدیرکل اوقاف گیلان در پایان گفت: براساس بند 17 سیاست کلان اقتصادی، رئیس سازمان اوقاف در حوزه احیا و ارتقای بهره وری موقوفات، ابلاغ کرده که احیای اراضی موقوفات با بهره‌مندی از علوم و فناوری‌های نوین و با اولویت تولید محصولات کشاورزی پایه و احداث نیروگاه‌های تجدید پذیر باشد.

کد خبر 692445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha