به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در خصوص اظهارات اخیر احمدی نژاد و نامه ایشان به رهبری اظهار داشت: یکی از تئوری های ایشان این است که همواره روی آنتن باشد، اعلام بحث رفراندوم باید کارشناسی باشد و فردی با این سابقه اگر بخواهد هروز در گوشه ای بخواهد داستانی را بیان کند درست نیست.
وی ادامه داد: ایشان گاهی توهماتی دارد که در زمان ریاست جمهوری هم این توهمات را بیان می کردند و ما از ایشان سوال می پرسیدیم ایشان پاسخ را موکول به آینده میکردند، امروز هم برای روی آنتن بودن اگر بخواهیم اصل نظام را زیر سوال ببریم خوب نیست و باید ایشان در رفتار خود تجدید نظر کنند.
باهنر با اشاره به چهل سالگی انقلاب اسلامی تاکید کرد: خیلی از مسئولین در این چهل سال بروی راس کار بودند و اگر ما بخواهیم وضعیت فعلی نظام جمهوری اسلامی ایران را بررسی کنیم باید بخشهای مثبت و منفی آن در نظر گرفته شود، ما باید نقاظ مثبت و منفی نظام را ارزیابی کرده و براساس آن چهل سالگی انقلاب را بهتر پشت سر بگذاریم.
وی ادامه داد: کسی که هشت سال مسوولیت های خیلی مهمی در کشور داشته است. ریاست جمهوری در قانون و عمل بعد از رهبری، بزرگترین مسوول و شخصیتی است که اختیارات وسیعی دارد و کارهای زیادی می تواند انجام دهد و بعد از مدتی این شخص اپوزوسیون شده و بخواهد ناجی کشور شود و مساله رفراندوم را مطرح کند جای تعجب و گلایه دارد.
رییس پیروان جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: احمدی نژاد در رفتارهای خود باید تجدید نظر کند. از رسانه ها هم این گلایه می رود که اگر نقدی می شود بلافاصله سراغ افراد می روند که چه کسی حمایت و یا انتقاد کرده است. اگر کسی حرف عاقلانه ای دارد از تریبون های رسمی بحث خود را مطرح کند و اگر اشکالی در عملکرد داشته به جای مقاومت در برابر این اشکالات، اشکالات را گردن دیگران بیاندازد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در مورد رفتارهای متناقض رییس جمهور طی این روزها و برخورد دوقطبی ایشان در دولت یادآور شد: امروز در کشور ما یکسری جیانات سیاسی هستند که دوست دارند جریان دو قطبی را ادامه بدهند و این خسارت به نظام می زند و برخی به دنبال تحمیل این داستان هستند، انتخابات قله افتخار ما است، ما در هر انتخابات دو الی سه ماه قبل و بعد از این رویداد درگیر آن هستیم.
وی افزود: آنچه در زمان انتخابات رخ میدهد یک رقابت است اما بعد از انتخابات رقابت باید به رفاقت تبدیل شود، گاها بعد از انتخابات همین مسائل حاشیهای اتفاقات را از متن به حاشیه می برد، بعد از انتخاب رییس جمهور باید نیروهای رقیب و همسان باید به کمک رییس جمهور بیایند، در این میان اگر رییس جمهور بخواهد متن به حاشیه ببرد کشور دچار مشکل میشود، برای نمونه موضوع رفراندوم در راهپیمایی جای گله داشت.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در مورد موضوع قطعنامه دیشب در شورای امنیت گفت: سیاست خارجی ما به طور کلی به دنبال حفظ حقوق بشر است، اما امروز آمریکا و هم پیمانانش به دنبال منافع خود هستند و از این رو یمن را به کشتار و غارت بردند و انواع اتفاقات بد در این کشور در حال رخ دادن است، محل تامین این کشتارها روشن است و کسی تعقیب نمی کند.
باهنر تصریح کرد: هیچ امکاناتی امروز به یمن نمی رسد و همه این اتفاقات به خاطر آمریکا است، آنگاه آنها یک آهن پاره را در مونیخ به تصویر کشیدند که ایران به یمن موشک می دهد در حالی که تمام مسیرها برای رسیدن دارو به آنجا بسته است و ما چگونه می توانیم به آنها سلاح بدهیم، راه حل امروز یمن گفت و گوی یمنی با یمنی است و باید رضایت حکومت یمن در این مذاکرات مطرح باشد و بدون اجازه هیچ کشوری نمی شود در امور آنها دخالت کرد.
وی در مورد رفتار نامناسب احمدینژاد و ایجاد جرم برای سران نظام، خاطرنشان کرد: اینکه کسی تریبون داشته باشد و هرگاه چیزی بخواهد در مورد سران نظام بگوید درست نیست و کسی حقی برای این کار ندارد و تا زمانی که جرمی علیه کسی در دادگاه مشخص نشده باشد امکان بیان آن وجود ندارد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در مورد انتقاد بسیاری از اصلاحطلبان به رییس جمهور در انتخاب وزراء توضیح داد: برخی از اصلاح طلبان تصورشون براین است که برای انتخاب وزراء رییس جمهور دید اصلاحطلبان درستی نداشته که باید خود این حزب پاسخگو باشند زیرا رییس جمهور از میان اصولگراها کسی را انتخاب نکرد.
باهنر در مورد وضعیت امروز حکومتهای پادشاهی اعراب نیز گفت: حکومت های پادشاهی و قبیله ای در دوران امروز استمراری ندارد و دیر یا زود این موضوع جمع خواهد شد و بسیاری از حکومت ها تلاش خواهند کرد که این سرنوشت را به تعویق بیاندازند.
وی در پایان تصریح کرد: تا مدتی قبل برخی خاندان های حکومتی محافظ کار بودند ولی در زمان ولیعهد جدید عربستان محمد سلمان که جوانی ناپخته است یکسری رفتارهای بی باکانه انجام می دهد.
نظر شما