احداث نمازخانه در ورودی و خروجی شهرهای قزوین

خبرگزاری شبستان: استاندار قزوین گفت: در ورودی و خروجی شهرهای استان قزوین، احداث نمازخانه و ایجاد فضایی برای اقامه نماز باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، عبدالمحمد زاهدی پیش از ظهر امروز (8 اسفند) در جلسه شورای اقامه نماز استان که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: شهرها در فرهنگ ما دارای مسجد مرکزی یا جامع هستند که به دلیل بزرگ بودن و نوع معماری احداث آن از عهده مردم خارج بوده و حکومت ها این بناها را احداث کرده اند و مابقی مساجد را مردم ساخته و این تلفیق باید وجود داشته باشد.

 

وی با اشاره به اهمیت مخاطب شناسی در امر ترویج نماز ادامه داد: ما باید ببینیم مخاطب ما در امر نماز کیست و با چه کسی می خواهیم سخن بگوئیم و در واقع ما باید با کسانی که نماز نمی خوانند، برنامه داشته باشیم و هر برنامه ای برگزار می کنیم باید مخاطب شناسی کنیم.

 

استاندار قزوین در ادامه افزود: ستاد خدمات سفر باید نظارت جدی بر نمازخانه ها و مجتمع های بین راهی داشته و در صورت نیاز ایجاد نمازخانه موقت داشته باشند.

 

وی عنوان کرد: مجتمع های بین راهی باید توسط مسئولان ذی ربط، میراث فرهنگی و راهداري مورد نظارت قرار گیرد که تمیز و مرتب باشند  و ساخت نمازخانه در ورودی و خروجی شهرها هم باید مورد توجه قرار گیرد.

 

زاهدی اعلام کرد: همچنین باید در همه پاساژها نمازخانه دیده شود و پاساژهایی که احداث می شوند باید محلی را به نمازخانه اختصاص دهند.

 

وی در ادامه به پیام رهبری به اجلاس سراسری نماز اشاره کرد و گفت: بحث پیام رهبری 2 بخش دارد یک بخش عرفانی است؛ انسان در ناخودآگاه می خواهد با مبدا ارتباط داشته باشد و نماز این ارتباط با مبدا را حفظ کند و بحث دیگر اجرایی است.

 

استاندار قزوین تصریح کرد: باید در حوزه نماز اقدامات نرم افزاری داشته باشیم و پیام ها را هرچه در قالب هنر آوریم اهمیت دارد و اثرگذارتر است.

 

وی یادآور شد: همچنین در این حوزه نوع رفتار خادم و هیئت امنا با مردم به خصوص جوانان مهم است که بتوانند ارتباط برقرار کنند و ملجأ مردم شوند.

 

در ادامه رئیس ستاد اقامه نماز در استان قزوین اظهار کرد: پیام رهبری به بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز در 29 آذر ماه نکات مهمی دارد و پیام ها و بیانات رهبری باید پیگیری شود و اگر پیگیری نشود ممکن است کم اثر شود.

 

حجت الاسلام سید قریش موسوي تأکید کرد: پیام رهبری با لفظ دعوت شروع شده و شش بار کلمه دعوت در این پیام آمده است که خود پیام دارد و همچنین رهبری فرمودند مسئولان مؤمن در نظام اسلامی باید امکانات گسترده خود را در خدمت این دعوت گذارند.

 

وی یادآور شد: نماز با زبان دعوت بیشتر محقق می شود و دستگاه های فرهنگی باید با زبان دعوت در حوزه نماز برنامه داشته باشند.

 

کد خبر 692371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha