هویت‌بخشی به جامعه از مهم ترین کارکردهای گردشگری جنگ است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان‌ مرکزی تسهیل در جریان هویت‌بخشی به جامعه به ویژه جوانان را از مهم ترین کارکردهای توسعه گردشگری جنگ در کشور دانست.

محمدحسین فراهانی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان‌ مرکزی با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری جنگ در کشور به خبرنگار شبستان در اراک گفت: توریسم جنگ از شاخه‌های تخصصی و با اهمیت گردشگری به شمار می‌رود که با نشان دادن ویرانی ناشی از جنگ علاوه بر بیدار کردن حس جنگ‌ستیزی و عواطف انسان‌ دوستانه در گردشگر جنگ به حفظ تاریخ معنوی و حماسی یک کشور کمک می‌کنند.

 

فراهانی با بیان اینکه گردشگری جنگ به عنوان یکی از ظرفیت‌های توسعه در کشور از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، افزود: در دوران جنگ تحمیلی استان‌های غربی بیش از سایر استان‌های کشور با این پدیده درگیر بودند، به طوریکه آثار جنگ و یادمان‌های دفاع مقدس در این استان‌ها بیش از دیگر استان‌هاست.

 

وی اضافه کرد: بقایا و آثار تخریبی دوران هشت سال جنگ با رژیم بعث عراق امروز به عنوان یک جاذبه گردشگری در کشور مطرح شده است، به طوریکه این آثار شاید تنها هدف سفر کاروان‌های راهیان‌نور به مناطق غربی و جنوبی کشور به شمار ‌روند.

 

فراهانی با اشاره به راه‌اندازی کاروان‌های راهیان‌نور با هدف بازدید از مناطق جنگی و استقبال هموطنان از این طرح به اهمیت توسعه گردشگری جنگ در کشور اشاره کرد و افزود: گردشگری جنگ می‌تواند کارکردهای اجتماعی و فرهنگی گوناگونی را در جامعه به دنبال داشته باشد.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان‌ مرکزی در ادامه حفظ و معرفی ارزش‌های به جای مانده از دوران هشت ساله دفاع مقدس به گردشگران، توسعه زیرساخت‌ها و روبناهای مرتبط با یادمان‌ها و مناطق و محورهای جنگی در جهت توسعه گردشگری جنگ و آشناسازی گردشگران با میراث‌معنوی و مادی به جای مانده از دوران دفاع‌مقدس را از مهم ترین کارکردهای توسعه گردشگری جنگ دانست.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 69193

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha