بحران چاقی در جامعه/ کم تحرکی عامل اکثر بیماری ها

خبرگزاری شبستان: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه چاقی در جامعه تبدیل به بحران شده است گفت: کم تحرکی عامل بسیاری از بیماریهای غیر واگیر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، محمد عباسی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز (6اسفند) در همایش سلامت مردان که در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد اظهار کرد: کم تحرکی عامل همه بیماری ها شمرده می شود.

 

وی با بیان اینکه با توجه به مدرن شدن امروزه نسبت به گذشته تحرک و ورزش کاهش یافته است گفت: بیماری های غیر واگیر به دلیل عدم توجه به تغذیه و تحرک در حال افزایش است.

 

عباسی به بحران چاقی کشور اشاره کرد و افزود: متاسفانه آمار چاقی به دلیل استفاده بی رویه از انواع غذاهای چرب، قندی و نمک در حال گسترش است و این به یک بحران در جامعه تبدیل شده است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به سلامت مردان اشاره و اذعان کرد: بی توجهی مردان به سلامت که خود نان آور خانه بوده یک معضل اجتماعی شمرده شده و بدین سبب هفته سلامت مردان ایران از اول تا 7 اسفند نام گذاری شده است.

 

وی تصریح کرد: ورزش روزانه افراد را در برابر انواع بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت، فشارخون بالا، قلب و عروق و ... محافظت خواهد کرد.

 

عباسی با تاکید بر اینکه ورزش در همه برنامه های روزانه گنجانده شود خاطرنشان کرد: تمرینات ورزشی روزانه عامل حفظ و تقویت ظرفیت های قلبی، ریوی، عصبی و اسکلتی خواهد شد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: فعالیت بدنی در کنترل چاقی، کلسترول بالا و فشار خون موثر است.

 

وی تصریح کرد: ورزش راه مطمئن برای کنترل و به تاخیر انداختن عوارض پیری است.

 

عباسی به فواید پیاده روی اشاره کرد و افزود: روزانه یک ساعت پیاده روی سلامت افراد را تنظیم خواهد کرد، پیاده روی به علت تحریک ماهیچه ها و استخوان ها سبب افزایش قدرت عضلانی و استخوانی می شود.

 

کد خبر 691836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha