راه‌اندازی ۷ آزمایشگاه ادله دیجیتال در ۷ استان

خبرگزاری شبستان:فرمانده ناجا از افزایش ۴۴ درصدی جرایم فضای مجازی نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: همچنین ۷ آزمایشگاه ادله دیجیتال هم در ۷ استان راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار حسین اشتری، فرمانده ناجا امروز در حاشیه همایش سراسری پلیس‌های فتای استان‌ها در جمع خبرنگاران گفت: این همایش یک روزه است و مأموریت‌هایی که در سال جاری انجام شده و اولویت‌هایی که برای سال آینده در فضای مجازی خواهیم داشت در این همایش مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی بیان کرد: پلیس فتا با توجه به ظرفیت و توانی که بکارگیری کرده توانسته اقدامات مناسبی را انجام دهد و در خدمت مردم شریف ایران باشد.

 

سردار اشتری تصریح کرد: با توجه به اینکه 44 درصد جرایم در فضای مجازی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است 84 درصد هم کشفیات پلیس فتا بیشتر شده است البته ما باید اقداماتی را انجام دهیم که از وقوع جرایم پیشگیری کنیم و اگر جرمی رخ داد بتوانیم در اسرع وقت با کمک مردم شناسایی، پیشگیری و اقدامات لازم را انجام دهیم.

 

وی با بیان اینکه 7 آزمایشگاه ادله دیجیتال در 7 استان کشور راه اندازی شد، افزود: انشاءالله به ظرفیت استان های کشور نیز افزوده خواهد شد و توان اقدامات ما را بالاتر خواهد برد که این استان ها شامل خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، سمنان، اردبیل، یزد، چهارمحال بختیاری و تهران بزرگ می شود.

 

وی تصریح کرد: امیدواریم با امکاناتی که در سال آینده تزریق خواهیم کرد و تجهیزات جدید به سامانه های خود اضافه خواهیم کرد بتوانیم پاسخ سریع‌تری به مردم بدهیم و قدرت پیشگیری و قدرت پیش بینی پلیس فتا را افزایش دهیم.

 

سردار اشتری با بیان اینکه پلیس فتا در 140 نقطه کشور فعالیت می کند، اذعان کرد: امیدواریم بتوانیم در سال آینده حداقل 30 درصد از نقاط بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم البته تمام کشور تحت پوشش است ولی این نقاط، نقاط معین برای محل های معینی هستند برای مکان‌هایی که پلیس فتا ندارند و همچنین تقویت آزمایشگاه‌ها و تجهیزات در این نقاط نیز از جمله اقدامات مهم ما می باشد.

 

فرمانده ناجا با اشاره به فراوانی بیشترین جرایم در فضای مجازی اظهار کرد: عمده جرایم گزارش شده به ما کلاهبرداری های مالی، وجوه حساب های بانکی و برداشت‌های غیرمجاز است که انشاءالله با افزایش هوشیاری مردم و بانک ها این جرایم کاهش خواهد یافت و حتما مردم عزیز باید توجهات لازم را به هشدارهای پلیس داشته باشند.

 

وی با اشاره به نقش مهم تلگرام در شرایط امنیتی و اجتماعی جامعه بیان کرد: تهدیدات اقتصادی، سیاسی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی که در فضای مجازی داریم بسیار قابل ملاحظه و قابل تاثیر است و خوشبختانه پلیس فتا توانسته تا حدودی از این جرایم در فضای مجازی پیشگیری کند و در میدان هم اقدامات مقابله ای خوبی داشته باشد البته از مسئولان محترم در این حوزه خواستارم که مدیریت بیشتری بر فضای مجازی داشته باشند به ویژه در مواقعی که اتفاقی رخ می دهد باید با هوشیاری و توانمندی بالایی این فضا مدیریت شود، پلیس هم در خدمت مردم است و اقدامات موثری هم در این زمینه انجام داده است.

 

سردار اشتری با اشاره به پولشویی در فضای مجازی و ارتباط پلیس فتا با بانک‌ها اظهار کرد: یک ارتباط خوبی بین مؤسسات مالی، اعتباری و بانک ها با پلیس برقرار شده است البته این ارتباط در سطح ایده آل و کامل نیست ولی اقدامات رو به جلو و خوب است و با همکاری ای که با مجموعه های بانکی در کشور با پلیس دارند پیشگیری های زیادی در حوزه جرایم صورت گرفته است ولی لازمه اش این است که این موضوع را جدی تر ببینند و بگیرند و از این ظرفیت پلیس بیشتر از اینها استفاده کند.

 

فرمانده ناجا با اشاره به خرید و فروش ارزهای دیجیتال در فضای مجازی تصریح کرد: موضع ما در برابر این مسئله همان موضعی است که مسئولان اقتصادی کشور دارند؛ ما هم در راستای اهدافی که در این حوزه وجود دارد، کمک خواهیم کرد؛ ما سعی کردیم تجهیزات خود را در این راستا به روز کنیم و بخشی از نمایشگاه هایی را که بازدید کردیم در همین راستا بود. در واقع برگزاری این نمایشگاه می تواند اشرافیت پلیس را در این حوزه افزایش دهد و می تواند جرایمی که در این حوزه به وقوع می‌پیوندد را جلوگیری کند و هر میزانی که مسئولان از پلیس تقاضا داشته باشند حتما پلیس در خدمت آنها خواهد بود. 

کد خبر 691790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha