حجت الاسلام رمضان نرگسی عضو هئیت علمی مؤسسه امام خمینی(ره) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به عوامل مهم تاخیر ازدواج در جوانان گفت: مسئله ازدواج امر کوچکی نیست چرا که اگر به آن توجه نشود سلامت فرزندان ونسل بعد آنها به خطر می افتد و این معضل گریبان گیر جامعه نیز خواهد شد.
وی افزود: باید خانواده ها را وارد فضای آموزشی کرده و در دانشگاه ها جوانان را تشویق به ازدواج در سنین کم کنیم. چرا که اگر سن ازدواج بالا برود توقعات آنها بالا رفته و ازدواج سخت تری خواهند داشت.
حجت الاسلام رمضان نرگسی با بیان اینکه دختران در سن 16 تا 20 سالگی مشتاق ازدواج هستند اظهار داشت: بعد از گذشت این سن دیگر تمایلات فرد برای ازدواج کمتر می شود و بیشتر به اطرافیان و جامعه نگاه می کند که متاسفانه نسل امروزجامعه ما اینگونه شده است .
وی افزود: معضل اعتیاد، انحرافات اخلاقی و رفتاری، تغییر معیارهای انتخاب، دوری از خانواده و... از جمله مواردی است که در بین دختران و پسران نسل امروز بوجود آمده و راهکار طبیعی ومعقول آن ازدواج در دوران تحصیل است که نیازمند تشویق خانواده ها و مسئولین فرهنگی است.
عضو هئیت علمی مؤسسه امام خمینی (ره) اذعان داشت: ما در یک فضای نرمال زندگی نمی کنیم و نباید انتظار داشته باشیم که این امر براحتی صورت گیرد و یا از روی احساسات؛ بلکه باید با مدیریت و برنامه ریزی موضوع ازدواج را برای جوانان تببین کنیم .
جنگ فرهنگی دشمن علیه جوانان جامعه
حجت الاسلام رمضان نرگسی ادامه داد: جامعه ما در حال حاضر در وضعیتی است که فساد جنسی از طریق دشمن در اشکال مختلف علیه جوانان استفاده می شود و تصاویر وفیلم های مستهجن که در آن سوی آبها هزینه دارد در کشور ما به صورت رایگان ارائه می شود و این یک جنگ فرهنگی است که دشمن دارد برای جوانان و نسل آینده ما هزینه می کند.
وی یاد آورد شد: ما در فضایی هستیم که دشمن علنا با ما وارد جنگ شده خواب بودن مسئولین، ازیک طرف و فضای باز جامعه از سوی دیگر در برخی مواقع سبب شده که معضلات تاخیر در ازدواج جوانان بسیار کمرنگ دیده شود .
عضو هئیت علمی مؤسسه امام خمینی(ره) خاطر نشان ساخت: دلسوزان جامعه باید بدانند که فضای باز اینترنتی فضایی نیست که به نفع جوانان جامعه و خانواده باشد بلکه می تواند بسیار آسیب زا بوده و به همه ارکان یک خانه صدمه بزند .
عدم مدیریت جامع بر فضای مجازی
حجت الاسلام رمضان نرگسی افزود: زمانی که یک فسق وارد جامعه می شود همه تبعاتش وارد می شود و اگر ما واقعا سلامت جامعه، خانواده و نسل جوان را می خواهیم باید در ابتدا مدیریتی جامع بر فضای مجازی داشته باشیم چرا که عبور ساده از کنار این مسائل ظلم به نسل امروزخواهد بود .
وی ادامه داد: شاغل شدن زنان و رفع نیاز مالی آنها از یک طرف و سرد شدن روابط عاطفی به جهت وجود شبکه های مجازی از طرف دیگر باعث شده مردان و زنان، دختران و پسران در شبکه ها و فضای باز جامعه به صورت نامتعارف با یکدیگر ارتباط بگیرند و نقش ازدواج و خانواده کمرنگ شود.
عضو هئیت علمی مؤسسه امام خمینی (ره) اظهار داشت: جامعه و مسئولین باید ازدواج دانشگاهی و حین تحصیل جوانان را در جامعه فرهنگ سازی کنند واگر جامعه نمی تواند در این راستا کاری انجام دهد خانواده ها باید به هر طریق ممکن برای نجات جوانان از هجمه های فرهنگی واخلاقی دشمن زمینه را برای ازدواج جوانان تسهیل کنند.
نظر شما