حجت الاسلام حسین ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، جایگاه اعتلای همزیستی اجتماعی مومنانه را در مساجد دانست و گفت: مساجد، پایگاه و جایگاهی برای حضور مومنین و متدینین به شمار میآیند، در همین سنگر است که اخوت، برادری مسلمانان و عبادت در برابر پروردگار به نمایش گذاشته میشود.
وی با اشاره به اینکه نگاه همزیستی اجتماعی به مساجد از همان صدر اسلام و از زمان نبی مکرم (ص) در مساجد پایهگذاری شد، اظهار کرد: پیامبر (ص) همه خدمات اجتماعی را از طریق این سنگر به مردم ارایه میدادند، به طوری که مساجد، مرکز دستگیری از مستضعفین، جایگاه خدمت به محرومین، مرکز حل و فصل مشکلات حقوقی و مشاورهای مردم و پشتیانی و اعزام به میدان جنگ بودهاند.
امام جماعت مسجدالاقصی تهرانپارس، بر لزوم شناسایی و فراهم کردن زمینه حضور نخبگان فرهنگی هر محله در مساجد تاکید کرد و افزود: معتقدم مساجد باید برای همه مردم برنامه داشته باشند، تا آنان این خانههای خدا را خانه دوم خود بدانند و با برنامه ریزی بتوانند در طول شبانهروز ساعاتی را برای حضور در خانههای خدا صرف کنند که این برنامهریزی باید توسط امام جماعت مسجد که مدیر طبیعی آن به شمار میآید انجام شود.
ابراهیمی با اشاره به خدمات امام جماعت برای کلیه مقاطع سنی به منظور گسترش همزیستی مومنانه در مساجد، خاطر نشان کرد: برگزاری دورههای عقاید و احکام، پاسخگویی به شبهات و پرسشهای آنان، اهتمام به تفسیر و تدبر در قرآن کریم، بیان سبک زندگی اسلامی و آسیبها و انحرافات اجتماعی میتواند از بسیاری از معضلات اجتماعی در جامعه جلوگیری کند.
وی ادامه اد: امروز دشمن به خوبی میداند که اگر کارکرد سیاسی، اجتماعی و دینی مساجد همانند صدر اسلام احیا شود، مساجد بیش از پیش پایگاه حضور و تربیت انسانهای مومن و متعهد به نظام اسلامی خواهند شد، به همین جهت با برنامهریزیهای گسترده در تلاش است تا مردم نسبت به مساجد و روحانیت بدبین شوند.
امام جماعت مسجدالاقصی، اظهار کرد: از طرفی این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد که تحول و رونق در برنامههای مساجد نیازمند حمایتهای جدی متولیان از نظر امکانات مالی و سرمایه گذاری در مساجد برای دست یابی به قلههای تعالی است.
نظر شما