«عزتالله علیزاده» معاون اجرایی جشنواره فیلم فجر در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا سانس های فوق العاده چند فیلم حذف شده اند تا فیلم های دیگری جایگزین شوند؟ به خبرنگار سینمایی شبستان گفت: این موضوع قطعا صحت ندارد چراکه معمولاً مخاطب تعیین می کند که چه فیلمی به سانس فوق العاده می رسد و بر این اساس، هر سینمایی که مخاطبان با وجود فروش بلیتها، هنوز حضور دارند و یک حدنصابی می رسند، آن فیلم به سانس فوق العاده می رسد نه اینکه رانتی برای این سانسها وجود داشته باشد.
وی افزود: روند تعیین کننده سانس های فوق العاده نیز مخاطب است که از طریق نمایندگانی که در سینماهای مردمی داریم، بررسی و اطلاع رسانی می شود. از قبل نیز سالن های خالی پردیس های سینمایی خالی برای این منظور در نظر گرفتیم که در صورت امکان، مردم برای تماشای فیلم ها به آن سالن ها هدایت می شوند.
علیزاده در مورد اینکه سانس های فوق العاده در پردیس های سینمایی بیشتر بوده یا سینماها، بیان کرد: هیچ فرقی ندارد برای مثال در سینما فرهنگ، پردیس راگا و پردیس کیان نیز اتفاق افتاده است یعنی در جنوبی ترین نقطه شهر که کمتر فوق العاده داشتیم نیز سانس فوق العاده داشته ایم.
معاون اجرایی جشنواره فیلم فجر در ادامه درباره اینکه آیا خبری که در مورد فروش صندلی های سینماها که به ارگان فروخته می شود و بعد به مردمی که در صف ایستاده اند، بلیت کف سالن می فروشند تا در رای گیری شرکت نکنند، به شبستان گفت: اینگونه نیست، اولا تمام بلیت هایی که برای فروش مردمی در نظر گرفته شده است، در اختیار آنها قرار دادیم. فرض کنید تعدادی از اینهایی که بلیت خریداری کردند به سینما مراجعه نمی کنند و ظرفیت خالی می ماند. در این حالت گرچه صندلی تا یک ربع بعد از آغاز فیلم، خالی می ماند اما تلاش می شود تا همه مخاطبانی که برای تماشای فیلم آمدند به سالن بیایند که بلیت سفید در اختیارشان قرار می گیرد.
وی در پایان با بیان اینکه بلیت های سفید هیچ مشخصاتی ندارند و قاعدتا با این بلیت ها نمی توانند رای بدهند، تاکید کرد: بلیت های افرادی که به صورت اینترنتی ثبت نام کرده اند، می توانند در رای گیری شرکت کنند و این افراد هم تنها در یک فرصت زمانی مشخص بعد از تماشای فیلم می توانند رای خود را اعلام کنند.
نظر شما