راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در شهرهای بالای ۵۰ هزار جمعیت

خبرگزاری شبستان: مدیر کل بهزیستی گیلان با بیان اینکه اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت راه اندازی می‌شود، گفت: متاسفانه آمار بحران‌های اجتماعی در جامعه رو به افزایش است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، محمدرضا پارسی، مدیر کل بهزیستی گیلان ظهر امروز(17بهمن) در حاشیه افتتاح اورژانس اجتماعی 123 در صومعه‌سرا با بیان اینکه کل بحران‌های اجتماعی مانند خودکشی و ... مربوط به این اورژانس است، اظهار کرد: مسائل اجتماعی در جامعه رو به افزایش و پیچیدگی است.

 

وی با بیان اینکه ما هنوز نتوانستیم آسیب‌هایی که جامعه را مورد تهدید قرار می‌دهد، کنترل کنیم، افزود: بحث اورژانس اجتماعی در شهر تا سال‌ها قبل خالی بود به حدی که در سال گذشته فقط پنج شهر گیلان دارای اورژانس اجتماعی بودند.

 

مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه سال گذشته مجلس در بودجه 96، مصوب کرد که یکصد میلیارد تومان برای سازمان بهزیستی تخصیص داده شود تا اورژانس اجتماعی را در شهرهای بالای 50 هزار جمعیت راه اندازی کند، گفت: با وجود اینکه این بودجه هنوز هم اختصاص داده نشده اما ما کارهای خود را انجام داده‌ایم.

 

پارسی با بیان اینکه اورژانس اجتماعی در آستانه اشرفیه و صومعه‌سرا در حال افتتاح است و در روزهای آتی در شهرستان رضوانشهر هم افتتاح می‌شود، تصریح کرد: مقدمات راه اندازی اورژانس اجتماعی در شهرستان ماسال هم فراهم شده است.

 

وی با بیان اینکه اورژانس‌های اجتماعی در 9 ماهه سال جاری 15 هزار و 600 مورد عملیات در گیلان انجام داده‌اند، خاطرنشان کرد: رشد این تعداد عملیات نسبت به سال 95 بسیار زیاد است.

 

مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه در سال 95، 180 کودک آزاری گزارش شده اما در 9 ماهه سال 96، 380 مورد گزارش شده است، اظهار کرد: اقدام به خودکشی در سال 95 شصت مورد اما در 9 ماهه سال جاری 270 مورد بوده است.

 

پارسی با بیان اینکه نقش نیروی انتظامی و دادگستری در اورژانس اجتماعی بسیار مهم است، افزود: این مراکز با همکاری بخش غیردولتی با استفاده از نیروهای روانشناس و مددکار در هر شهرستان به تعداد هشت تا 10نفر و با حداقل یک دستگاه خودروی اورژانس راه اندازی می شوند که از طریق 123 می توانند پاسخگو باشند.

 

70درصد از مردم از خدمات اورژانس اجتماعی اطلاع ندارند

رامین آگاه، رئیس بهزیستی صومعه‌سرا با بیان اینکه این اورژانس با جذب 10 نیرو شروع به کار کرده است، اظهار کرد:سه نفر به عنوان کارشناس، پنج نفر به عنوان مددکار و دو نفر به عنوان راننده هستند.

 

وی با بیان اینکه 17 سال گذشته اورژانس اجتماعی در کشور پایه ریزی شد، افزود: 70 در صد از مردم از خدمات این اورژانس اطلاعی ندارند.

 

آگاه با بیان اینکه خدمات این مراکز در ارتباط با کودک آزاری، همسر آزاری، سالمند آزاری و موارد خودکشی و سایر آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی است که نیازمند مداخلات فوری هستند و کلیه امور در این مراکز با همکاری نیروی انتظامی و دادگستری انجام می‌شود، تصریح کرد: کار این اورژانس به صورت خود معرف و ارجاعی صورت می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه ارجاعی ارتباط از طریق سامانه 123، سازمان بهزیستی و قضایی است، خاطرنشان کرد: باز آموزی برای کارشناسان این مجموعه برگزار می‌شود تا به صورت حرفه‌ای تر و علمی‌تر به مددجویان بپردازند.

 

امنیت و سلامت دو مقوله مهم در زندگی انسان‌ها

مهندس علی فتح‌اللهی، فرماندار صومعه‌سرا با بیان اینکه دو بحث امنیت و سلامت در زندگی ما ارزشمند است، اظهار کرد: همه ما تا زمانی که سلامت وتندست هستیم قدر این نعمت بزرگ رانمیدانیم و بعد از از دست دادن آن تازه میفهمیم که لذت داشتن سلامتی از هر چیزی بالاتر است.

 

وی با بیان اینکه امنیت و برقراری آن دربحث امنیت اجتماعی و روانی ، قضایی ، بهداشتی بسیار مهم است، افزود: در کشوری که نظام مقدس جمهوری اسلامی در آن حاکم است همه چیز باید بنام امنیت تمام شود چرا که اکثر آسیب های اجتماعی را ریشه کن خواهد کرد.

 

فرماندار صومعه‌سرا گفت: وظیفه اصلی و مهم اورژانس اجتماعی برقراری امنیت اجتماعی است و اثرات و برکات خوب آن در جامعه آشکار و خلاء امنیتی  را جبران خواهد نمود.

 

کد خبر 688061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha