به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام علی شکری در نشست کمیته قرآنی ستاد دهه فجر استان سمنان، با اشاره به اینکه بودجه شورای توسعه قرآنی در سال ۹۶، به ۱۰۰ میلیارد تومان یعنی به نصف کاهش یافت و این میزان در بودجه ۹۷ هم با کاهش ۴۰ درصدی به ۶۰ میلیارد تومان رسیده گفت: سهم استان سمنان از این بودجه فقط هفت میلیون تومان است.
وی با انتقاد از روند رو به کاهش بودجه قرآنی در کشور، سهم استان سمنان را در این زمینه بسیار ناچیز دانست و تأکید کرد: امکان مطالبه گری از دستگاههای اجرایی برای نهادهای قرآنی وجود دارد.
شکری در ادامه ،سازمان تبلیغات اسلامی را مولود انقلاب عنوان کردوافزود: باید دلسوزی بیشتری را نسبت به برگزاری سازمان جزء نهادهای زیرمجموعه رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده، لیکن رسالت و وظیفهای سنگین در پیشبرد اهداف ایامالله دهه فجر دارد و ما معتقد هستیم هر آنچه داریم باید برای این ایام مبارک، هزینه کنیم و در این راستا برنامههایی توسط این اداره کل تدارک دیدهشده که در ۲۰ نقطه شهری در سطح استان در حال برگزاری است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان تصریح کرد: بهجز جلسات درونسازمانی، تلاش شده در نهادهای مردمی هم برنامههایی اجرا شود که از این میان، اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان پنج برنامه شامل برگزاری مسابقه حفظ سوره فجر و محافل انس با قرآن، برپایی نمایشگاه محصولات قرآنی، نشستهای پژوهشی و گفتمانهای قرآنی را در ۱۰ شب و ۱۰ مسجد در سطح استان در نظر گرفته است.
وی افزود: برنامههای دیگری نیز در این ایام تدارک دیدهشده ازجمله آنها میتوان به یادوارههای مختلف، دیدار با خانواده شهدای انقلاب اسلامی، توزیع ۳۰۰ جلد قرآن کریم در مناطق محروم و روستاها، توزیع یک هزار برگ پوستر با مضامین قرآنی و پیام بزرگان مرتبط با دهه فجر،مسابقات فرهنگی و قرآنی، کرسیهای تلاوت، مسابقات قرآنی، تقدیر از چهرههای انقلابی و ... اشاره کرد اما باید در نظر داشت که کیفیت برگزاری برنامههای دهه فجر، بهمراتب از کمیت آنها مهمتر است.
شکری با تأکید بر اینکه دشمنان قصد سیطره بر انقلاب اسلامی رادارند، گفت: دشمنان اسلام، راضی نیستند که این دین الهی گسترش پیدا کند و لذا به دنبال نفوذ در کشورهای اسلامی هستند، این ویژگی دشمنانی چون آمریکا است و بهترین راه مقابله ایستادگی بر آرمان انقلابی و همچنین دین اسلام و قرآن کریم است لذا در برگزاری برنامههای قرآنی دهه فجر، بار مسئولیت بیشتر بر دوش تشکلهای دینی و قرآنی است.
وی بابیان اینکه برونسپاری اقدامات ستاد قرآنی دهه فجر به تشکلهای مذهبی، موسسات قرآنی و ... نماد مردمی کردن اعیاد انقلاب اسلامی است، گفت:سعی شده از ظرفیتهای مردم در حوزه برگزاری جشنهای دهه فجر استفاده شود.
شکری دهه فجر را فرصتی برای ترویج برنامه های قرآنی دانست و گفت: باید از ظرفیت های این ایام در راستای اشاعه فرهنگ قرآنی و دینی، با برنامه ریزی بهره برد.
نظر شما