وحدت ملی را در جامعه زیاد کنیم/اراده مردم و قدرتمندان باعث انسجام است

خبرگزاری شبستان: معاون موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) گفت: اعتماد همیشه در یک جامعه در سایه انسجام بوجود می‌آید، اراده مردم و قدرتمندان باعث انسجام است بزرگترین هنر امام این بود که قرائتی از دین اعلام کرد که خواست‌های مردم را جستجو می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام مقدم، معاون موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در مراسم بزرگداشت سالروز ورود امام خمینی(ره) که در فرودگاه مهرآباد تهران برگزار شد با اشاره به اینکه  چهل سالگی، مرز رشد بلوغ و ساخته شدن هر پدیده‌ای است، گفت: اربعین انقلاب به ما این مدد را می‌رساند که بر سکویی بنشینیم و گذشته و حال را بررسی کنیم چه می‌خواستیم و چه اهدافی داشتیم و اکنون کجاییم.

 

وی ادامه داد: پرداختن به این امر بزرگترین کار است اگر به این باور برسیم که عوامل خلق چنین پدیده بزرگ و هدف هایش چه بود و ما در این ۴دهه به کدام سو رفتیم آیا به سمت انحراف، ضعف و یا قدرت رفتیم بسیار کمک کننده است. ملتی که گذشته خود را می‌شناسد و با امروز مقایسه می‌کند در جهش از آن استفاده می‌کند، انقلاب تمام معادلات سیاسی آن روز جهانی را بر هم ریخت و به دنیا نشان داد دین روشن‌گر است‌.

 

حجت الاسلام مقدم با اشاره به اینکه اولین عامل در خلق انقلاب اتحاد بود، تصریح کرد: ملت ما یکی شد. اتحاد به دست نمی‌آید مگر پیش زمینه آن تسامح و تساهل باشد جامعه ما در سایه رهبری امام یکی شد او به دنبال این بود که همه جریان‌های سیاسی، زن، مرد و شهرها کنار هم باشند. وحدت ملی توانست چنین پدیده شگرفی خلق کند. در آن زمان اعتماد بین مردم بود سررشته داران جریان سیاسی با مردم یکی بودند، اعتماد است که قدرت خلق می‌کند. اعتماد بی جهت به وجود نمی‌آید.

 

وی ادامه داد: اعتماد همیشه در یک جامعه در سایه انسجام بوجود می‌آید، اراده مردم و قدرتمندان باعث انسجام است بزرگترین هنر امام این بود که قرائتی از دین اعلام کرد که خواست‌های مردم را جستجو می‌کرد، اگر مردم می‌گفتند آزادی، امام آزادی را در گستره دین پیدا می‌کرد.

 

معاون موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) با بیان اینکه امام (ره) تاکید بر جمهوری اسلامی داشتند نه یک کلمه کم نه یک کلمه زیاد، گفت: جمهوریت یعنی حضور مردم. قانون اساسی ما در همه جا به آرای مردم توجه کرده است اگر ما دیدیم مردم چه می‌خواهند و قدرت به نظر مردم توجه نکرد انسجام و اعتماد از بین می‌رود و آن جامعه رنگ خوشبختی را نمی‌بینند، نگاه دینی امام نگاهی بود که میزان رای ملت است و کرامت انسان و حقوق انسان در آن شکل می‌گرفت.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر در گذشته انسجام و اتحاد بزرگترین میراث امام بود، امروز در سایه رهبری به این اقتدار برسیم، وحدت ملی را در جامعه زیاد کنیم و بدانیم در سایه اتحاد و وحدت بر مشکلات فائق خواهیم آمد، بعد از اتحاد به اعتماد می‌رسیم. بزرگان بدانند حکومت در دنیای مدرن پیچیده است، با قالب‌های گذشته نمی‌شود کار کرد، دین ماندگار زمانی ماندگار است که با نیازهای انسان سازگار باشد.

کد خبر 686625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha