به گزارش خبرگزاری شبستان، سید محمد حسین سیدزاده، مدیر حوزه هنری استان بوشهر با اشاره به اولویت های حوزه این استان برای تولید آثار فاخر گفت: سیاست گذاری ما در حوزه هنری در زمینه تولید مبتنی بر آثار فاخر و ارزشمند است. در واقع توجه به تولید آثار اجتماعی، دینی، دفاع مقدس و همچنین بر اساس سیاست های تبیین شده حوزه هنری در عرصه تولید فیلم است. در همین راستا به جهت ارتقا تولید توجه خاص به طرح یا فیلمنامه ای اجتماعی و دینی دارد. بررسی طرح یا فیلمنامه جهت تولید مطلوب از اولویت های این حوزه به شمار می رود.
وی درباره سینمای دینی گفت: سینمای دینی،اصطلاحی است که در ادبیات سینمایی ما در این چند ساله باب شده و به فیلم هایی اشاره دارد که در بطن خود و به طور مشخص به لحاظ محتوایی به مضامین دینی می پردازند و یا آثار سینمای دفاع مقدس که در بطن خود اشاراتی به دین و مذهب نیز دارند، گر چه سینمای دینی محسوب نمی شوند اما فیلم های دینی قلمداد شده اند که در جشنواره های قبلی فیلم رویش این گونه فیلم ها به وضوح مشاهده می شود.
سیدزاده درزمینه تاثیر جشنواره رویش بر جهت گیری تولیدات حوزه بوشهر گفت:در محور تولید فیلم جشنواره رویش تاثیر مثبت و خوبی بر جهت گیری تولید آثار دینی داشته است. این جشنواره نگاه ما را به موضوعات تغییر داده و ما طرح و فیلمنامه را بر این اساس بررسی می کنیم که یک فیلمنامه یا طرح تا چه حد فیلمنامه ای دینی است یا فیلم تا چه اندازه توانسته ساختار دینی را توجیه کند. این از ویِژگی های جشنواره رویش است که با همه جوانی اش توانسته تاثیری خوب در تولید فیلم کوتاه دینی در ایران داشته باشد. دیگر این که از تولید طرح ها و فیلمنامه های کلیشه ای و تکراری که در جشنواره های متعدد بسیار دیده شده است جلوگیری می کند.
بنا بر گزارش روابط عمومی جشنواره رویش،وی افزود: هنر دینی در اصل از تلفیق هنر و دین برگرفته شده است و شاید بتوان گفت هر کنش و اثر خلاقه انسانی که به رشد و کمال انسان و ارتقا بینجامد، می تواند در راستای هنر دینی جای گیرد. هنر دینی رهنمون ساختن بشریت به سوی اخلاق نیکو و صفات برجستهای است که می توان از آن به عنوان معراج زیبایی یاد کرد.
گفتنی است،هفتمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش 29 مهر تا دوم آبان ماه در مشهد مقدس برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما