۴۷۰  واحد آموزشی ابتدایی عشایری در فارس وجود دارد

خبرگزاری شبستان: مدیر آموزش و پرورش عشایری فارس با اشاره به اینکه در بخش ابتدایی دانش آموزان در چادر، کانکس، پیش ساخته و یا مدارس غیر استاندارد تحصیل می کنند، گفت: ۴۷۰ واحد آموزشی ابتدایی عشایری در فارس وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، علی عسکر نجفی، مدیر آموزش و پرورش عشایری فارس امروز (10 بهمن) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در کنار خدمات دولت به عشایر، یکی از اساسی ترین آنها آموزش و پرورش است، گفت: در کشور 170 هزار دانش آموز عشایر وجود دارد که در 23 استان حاضر هستند.

 

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش عشایر فارس را مهد آموزش عشایر کشور است و استاد محمد بهمن بیگی آن را راه اندازی کرد، اظهار داشت: در سال تحصیلی جاری 11 هزار دانش آموز در فارس مشغول به تحصیل هستند که هفت هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و چهار هزار نفر هم در مقاطع متوسطه اول و دوم تحصیل می کنند.

 

نجفی با اشاره به اینکه در بخش ابتدایی دانش آموزان در چادر، کانکس، پیش ساخته و یا مدارس غیر استاندارد تحصیل می کنند، اضافه کرد: 470 واحد آموزشی ابتدایی عشایری در فارس وجود دارد که از سه تا 200 نفر گنجایش آنهاست.

 

وی با اشاره به اینکه 21 مرکز شبانه روزی در فارس وجود دارد که برای مقاطع اول و دوم است، افزود: در استان بوشهر 105 مدرسه وجود دارد که زیر مجموعه آموزش و پرورش عشایری فارس است و پراکندگی ما بیش از استان فارس هست در جنوب استان اصفهان در بخش سمیرم هم ما مدرسه داریم.

 

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه چهار نمایندگی آموزشی ایجاد کردیم که شهرستان فراشبند، متولی آموزش دانش آموزان طوایف «6 بلوکی» و «عمله»، شهرستان کازرون متولی طوایف «کشکولی بزرگ»، «فارسی مدان» و «دره شوری»، شهرستان قیروکارزین متولی طوایف «کشکولی کوچک» و «عمله» و شهرستان فسا متولی «ایل خمسه» است.

 

وی با اشاره به اینکه در بین مدارس ما 2 واحد شبانه روزی به شکل تیزهوشان و یک مرکز هم به شکل دولتی اداره می شود، افزود: دبیرستان شهید بهشتی عشایری، 92 شهید را تقدیم انقلاب کرده است.

 

نجفی با تاکید بر اینکه یکی از بزرگترین اهداف ما اینست که افراد لازم التحصیل هستند، افزود: این افراد حتما باید به مدارس راه پیدا کنند و در مناطق صعب العبور دانش آموزان را شناسایی می کنیم و در ابتدای سال تحصیلی 140 دانش آموز را شناسایی و جذب شده است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه از فضای چادر به سمت کانکس در حرکت هستیم، اظهار داشت: 40 میلیارد ريال برای تجهیز کانکس در سفر دکتر روحانی اعتبار گرفته شد و 110 مدرسه عشایری از چادر به کانکس تبدیل می شود و 20 کانکس معلم هم ایجاد و 70 کانکس سرویس بهداشتی ارائه شده است و این روند ادامه دارد.

 

وی با اشاره به اینکه در دهه فجر کلنگ احداث مدرسه 6 کلاسه توسط بنیاد برکت در سرچهان بوانات به زمین می خورد، افزود: در این مدت کلنگ احداث یک واحد 6 کلاسه در روستای آقایی فراشبند به زمین می خورد.

 

نجفی با تاکید بر اینکه در یک بازه زمانی یک ساله از زیر انداز دانش آموزان زیلو به میز و نیمکت تبدیل می شود، اظهار داشت: بخشی از مدارس عشایری از بخاری نفتی پلار استفاده می کنند که مورد تایید وزارت آموزش و پرورش است و بخشی از مدارس از بخاری تابشی استفاده می کنند و 25 مدرسه کانکسی را به سیستم برق خورشیدی مجهز کرده ایم.

 

 

کد خبر 685994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha