به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام ناصر رفیعی استاد حوزه علمیه در مراسم عزاداری ایام فاطمیه که در مسجد جامع الزهرا(س) برگزار شد، گفت: دین اسلام درباره ارزشها بین زن و مرد تفاوت قائل نیست.
وی افزود: حضرت فاطمه زهرا(س) زنی است که به عنوان معصوم اهل بیت(ع) همواره مدح و سنای ایشان را داشتند.
استاد حوزه علمیه بیان داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) در اخلاق و رفتار آینه تمام نمای پیامبر اسلام(ص) بودند، پیامبر(ص) همواره حضرت را تکریم و احترام فراوان میکردند به گونهای که سبب سوال اصحاب میشد.
حجتالاسلام رفیعی ادامه داد: حضرت امیرمومنان امام علی(ع) همواره بر حضرت زهرا(س) افتخار میکردند، یکی از مهمترین شاخصههای حضرت زهرا ولایت مداری ایشان است که همواره مدافع امام زمان خود بودند.
استاد حوزه علمیه اظهار داشت: امام را باید به سه شکل قلبی، زبانی و اعضاء بدن یاری کرد، در این مسیر حضرت زهرا(س) به همه اشکال امام زمان خود را یاری کردند، خطبه حضرت زهرا(س) یک نمونه غوغای ایشان در دفاع از ولایت است.
وی افزود: حضرت زهرا(س) با خطبه، گریه و تحریم، حرکت و جان دادن از ولایت دفاع کردند، هویت شیعه در ولایت، غدیر و فاطمیه است بنابراین ما بر روی غدیر و ایام فاطمیه ایستادگی کنیم.
حجتالاسلام رفیعی با بیان اینکه غدیر نماد شادی شیعه و فاطمیه نماد عزای شیعه است، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند اعتقاد ما این است که مادرمان حضرت زهرا(س) به شهادت رسیدند، بنابراین این ایام را در عزای ایشان باید گرامی بداریم.
استاد حوزه علمیه گفت: عزم و اراده از دیگر شاخصههای حضرت زهرا(س) است، اگر کسی عزم و اراده داشت در مسیر عبودیت الهی استوار میماند بیشتر مشکل جامعه بشری در عدم بندگی الهی در عزم آنها است.
وی با اشاره به شاخصه دیگر حضرت زهرا(س) تحت عنوان عبودیت و بندگی، اظهار داشت: پیامبر(ص) فرمودند تمام وجود فاطمه من عبودیت است، نمونه آن در محراب عبادت پاهای ایشان ورم میکرد و این به علت شدت ایستادن در نماز بود.
حجتالاسلام رفیعی با اشاره به شاخصه دیگر حضرت زهرا(س) مبنی بر اجتماعی بودن ایشان گفت: حضرت زهرا(س) در کنار کارهای سیاسی و عبای خود به همسر، فرزندان، همسایگان خود توجه کامل داشتند.
استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: شاخصه دیگر حضرت زهرا(س) مصحف ایشان یکی از منابع علمی است که نشان از عالمه غیرمعلمه بودن حضرت دارد، به گونهای که همواره با جبرئیل در ارتباط بودند.
نظر شما