پیام رسان های داخلی می توانند از دیتاسنتر رایگان وزارت خانه استفاده کنند/ اعتمادسازی نیاز پیام رسان های داخلی

خبرگزاری شبستان: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه یکی از زیرساخت های مهم در توسعه فناوری اطلاعات و شبکه های مجازی داخلی، اعتماد سازی است، گفت: پیام رسان های داخلی می توانند از دیتاسنتر رایگان وزارت خانه استفاده کنند.

مهدی آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (7 بهمن) در جمع سازمان های مردم نهاد استان فارس با اشاره به اینکه جوانان ایرانی می توانند با اتکا کشور را آباد کنند، گفت: اینطور نباشد که همه حرف و ذکر ما جوانان باشند ولی کار که از کار گذشت به آنان محل نگذاریم.

 

وی با اشاره به اینکه فارس 14 هزار و 600 شهید با میانگین سنی 22 سال دارد، اظهار داشت: زمانی در گیر مشکلاتی مثل جنگ می شویم، جوانان مشکل را رفع می کنند و در طول برنامه ششم توسعه و وزارت ارتباط 50 درصد پرسنل بازنشست می شوند.

 

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه طبق دستورالعمل به ازای هر سه نفر بازنشسته یک نفر جذب سیستم می شود و یعنی 15 درصد جا برای افراد جدید باز می شود، اضافه کرد: رئیس جمهور برای تکریم بازنشستگان تاکید دارد.

 

وی با اشاره به اینکه روند اقتصاد دنیا به سمت نقش آفرینی جوانان است، اضافه کرد: امروز برترین شرکت های دنیا در حوزه دیجیتال فعالیت می کنند.

 

آذری جهرمی با تاکید بر اینکه انقلاب صنعتی چهارم در حال وقوع است و اقتصاد دیجیتال آینده اقتصاد جهان خواهد بود، افزود: مهمترین راننده اقتصاد دیجیتال، خلاقیت و خلاقیت نزد جوانان است و باید امروز به اقتصاد دنیا توجه کنیم.

 

وزیر ارتباطات با یادآوری این مطلب که اگر کسی خلاف این مسئله بیاندیشد کشور را در پسرفت نگه می دارد، افزود: انقلاب ما یک طلوع فجر و زمان حال بین الطوعین با ظهور حضرت مهدی (عج) است و امروز جوانان می خواهند حرفی برای گفتن در جامعه جهانی داشته باشند و جوانان باید در این زمان هوشیار باشند و یکی از مولفه های هوشیاری، امید است به طرق مختلف می خواهند ناامیدی را بین جوانان تزریق کنند، عملکرد بد مسئولین است که کسی که بلندگوی تبلیغاتی در دست دارد سم در بین مردم می پاشد.

 

وی با اشاره به اینکه جوانان امروز ما می توانند خودساخته باشند و هستند، باید سعی کنیم کسانی که در سعی در ناامید کردن ما را دارند، موفق نشوند و تمام تلاش انجام می شود تا ناامیدی و ناکارآمدی را جلوه دهند، امید اگر از بین رفت دیگر هیچ چیز باقی نمی ماند، افزود: یکی از راه حل های رفع مشکل بیان مسئله بپردازیم.

 

آذری جهرمی با اشاره به اینکه سایت های مازاد رادیویی موجود در کشور ارزش دفتری آن 220 میلیارد ريال و هزینه نگهداری آن 360 میلیارد ريال است، اظهار داشت: اکنون برای بهبود بهره وری باید جراحی کنیم، مشکلات وقتی با مسئله اشتغال گره می خورد، حل آن مشکل است و در حوزه های مختلف فناوری کمک می کند ما می توانیم با استفاده از ظرفیت فناوری به جایگاه خودمان در دنیا و منطقه برسیم و این نشانه های ناامیدی برطرف کنیم.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با در خصوص فیلترشکن و عضویت در توییتر گفت: گفتم بنا بر قانون فعالیت توییتر در ایران ممنوع شده است اما فعالیت ایرانیان در توییتر ممنوع نیست و هیچ دستگاهی نمی تواند حکم حقوقی بدهد مگر آنکه مصوبه مجلس شورای اسلامی باشد.

 

وی در خصوص مسئولین که در توییتر فعالیت دارند، هم گفت: کسانی که احتیاج دارند و می توانند درخواست کنند و اینترنت بدون فیلتر داشته باشند که این افراد با مجوز کارگروه مصادیق جرائم رایانه ای از اینترنت بدون فیلتر استفاده می کنند، من از فیلتر شکن استفاده نمی کنم و فیلترشکن روی گوشی ام نصب نیست.

 

وی در پاسخ به این سئوالی در خصوص افق شبکه های مجازی در سال 1400 چیست، تاکید کرد: یکی از زیرساخت های مهم در توسعه فناوری اطلاعات و شبکه های مجازی داخلی، اعتماد سازی است و در همه حوزه های آنلاین نیاز به اعتماد وجود دارد.

 

آذری جهرمی با اشاره به اینکه زیرساخت اعتماد باید با اصولی شکل بگیرد و در نظام حقوق شهروندی ایجاد شده است، اضافه کرد: متاسفانه سم پاشی هایی، نظام اعتماد را بزرگ کرده و همه باید با کمک هم این اعتماد را ترمیم کنند.

 

وی در خصوص پیام رسان ها هم گفت: بحث، بحث پیام رسان نیست، بحث رسانه است، رسانه در دوره امروز متحول شده و امروز رسانه، رسانه هم عرض است، اشکالی که امروز در قاموس سیاسی کشور حل نشده، مسئله رسانه است.

 

آذری جهرمی با اشاره به اینکه مطالبه درست از جایگاه درست باید گفته شود، افزود: نظام رسانه ای باز باید در کشور ایجاد شود و فعالین رسانه های ما این مسئله را حل کنند چرا که اگر اجازه بدهند انتقاد سازنده باشند، فضای باز رسانه ای ایجاد می شود، متاسفانه بار فضای رسانه در شبکه های مجازی به روی دوش وزارت ارتباطات گذاشته شده و این به اقتصاد دیجیتال ضربه می زند و اگر ما خطوط قرمز را رعایت کنیم و مسئولین خطوط قرمز را بالا نبرند و سعه صدر خود را بالا ببرند به رسانه شاداب که نیاز امروز جامعه است، دست خواهیم یافت.

 

وی با اشاره به اینکه شورای عالی فضای مجازی، تکالیفی را برای اعتماد سازی و حمایت از پیام رسان ها گذاشته شده است، اظهار داشت: پیام رسان های داخلی اکنون به شکل رایگاه از دیتاسنتر وزارت ارتباطات استفاده می کنند و پهنای باند مناسب در اختیار آنان قرار داده ایم.

 

 

کد خبر 685288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha