همه دستگاه ها باید از تمام ظرفیت خود برای آموزش و ترویج قرآن کریم به کار گیرند

خبرگزاری شبستان: رئیس مرکز امور قرآنی اوقاف کشور با تاکید بر اینکه باید فرهنگ احساس نیاز به قرآن کریم را در جامعه جاری و ساری کرد، گفت: همه دستگاه ها باید از تمام ظرفیت خود برای آموزش و ترویج قرآن کریم به کار گیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت‌ الاسلام سید مصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی اوقاف کشور امروز (4 بهمن) در پنجمین نشست هم‌ اندیشی نمایندگان شورای گسترش فرهنگ قرآنی کشور که در دفتر امام جمعه شیراز برگزار شد، با اشاره به اینکه باید وضعیت عمل به قرآن در کشور با سایر کشورهای اسلامی بررسی کرد، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تحولی عظیم در خصوص قرآن و فعالیت های قرآنی شکل گرفت اما با این همه بازهم رهبری معظم انقلاب وضعیت را دور از قرآن می دانند.

 

وی با تاکید بر اینکه کشورهایی همانند مصر در آموزش قرآن از ایران اسلامی جلوتر هستند و پیش از رسیدن به سن مدرسه به کودکان، قرآن می آموزند، اظهار داشت: کشورهای سودان، لیبی، مصر، ترکیه و پاکستان از لحاظ تعداد حافظین قرآن در وضعیت بهتری قرار دارند.

 

رئیس مرکز امور قرآنی اوقاف کشور با تاکید بر اینکه با رفتار تعارف مآبانه که دچار آن شدیم متاسفانه نتوانسته ایم قرآن را در دستور کاری آموزش و پرورش و رسانه ها وارد کنیم، اضافه کرد: باید میزان را شاخص های مورد نظر رهبری معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) قرار دهیم و با بررسی این شاخص ها به آمار خوبی دست نمی یابیم.

 

وی با تاکید بر اینکه در گروه های مختلف دانشجویی هم آمار این شاخص بسیار ضعیف و کمرنگ است و برخی از دانشگاهیان با قرآن انس ندارند و اگر سند راهبردی این جلسه ها مصوب شود، تغییرات خوبی را در حوزه قرآنی شاهد خواهیم بود.

 

این مقام مسئول با انتقاد به اینکه هر برنامه فرهنگی چندین متولی دارد که این بزرگترین نقص در کشور است، افزود: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)، 6 سال پیش فرمودند 10 میلیون نفر حافظ قرآن داشته باشیم اما بر اساس آمارها تنها به حفظ جز 30 و یا تک جزئی بسنده شده است این یک عملکرد ضعیف و کم اثر است و این بیشتر یک حرکت نمایشی است.

 

رئیس مرکز امور قرآنی اوقاف کشور با یادآوری این مطلب که عدم وجود نقشه جامع قرآنی یک مشکل اصلی به حساب می آید، افزود: باید با هماهنگی از موازی کاری پرهیز کرد.

 

حجت الاسلام حسینی با تاکید بر اینکه همه دستگاه ها باید از تمام ظرفیت خود برای آموزش و ترویج قرآن کریم به کار گیرند، افزود: با توجه به اینکه فضای معنوی بقاع متبرکه در ارتقا سطح معنوی افراد مثمر ثمر است، از این رو در بقاع متبرکه فضای انس با قرآن و حفظ کلام الله ایجاد شود.

 

وی با تاکید بر اینکه باید فرهنگ احساس نیاز به قرآن کریم را در جامعه جاری و ساری کرد، اظهار داشت: رسانه ها برای نیل به این هدف همه توان خود را به کار گیرند و مردم را به این سمت گرایش دهند.

 

حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه از سال 60 تاکنون مسابقات مختلف قرآنی در کشور اجرا می شود، افزود: اکنون در 110 مسابقه سراسری در کشور برگزار می شود که متاسفانه به علت موازی کاری، شرکت کنندگان تکراری هستند.

 

 

کد خبر 684802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha