آیت الله هاشمی رفسنجانی، شخصیتی فراشکوفا بود/دانشگاه آزاد اسلامی نمونه بارز اقتصاد مقاومتی

خبرگزاری شبستان: فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی از پدرش به عنوان شخصیتی فراشکوفا یاد کرد و گفت: تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی نمونه بارز اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، محسن هاشمی رفسنجانی، فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی شامگاه (27 دی) در اولین یادواره آیت الله هاشمی رفسنجانی در مسجد صبوری قائمشهر گفت: تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی با دو میلیون دانشجو در سال با پیشنهاد آن مرحوم در توسعه و آبادنی کشور، بسیار مثمر ثمر است و از آن می توان به عنوان نمونه بارز اقتصاد مقاومتی یاد کرد.

 

وی افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی حتی در بحبوحه جنگ در مجمع نمایندگان تهران در تهران، پیشنهاد راه اندازی مترو را داد که کلنگ ساخت مترو در اواخر سال 65 به زمین زده شد و درکلان شهرهایی نظیر مشهد، شیراز، اصفهان و تبریز، شاهد راه اندازی و استفاده از مترو هستیم.

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: آیت الله هاشمی رفسنجانی، پشتکار بسیاری برای فعالیت داشت و یک هیجان مثبت و عجیبی در وی، وجود داشت.

 

وی بیان کرد: از نظر گذشت، اعتماد به دیگران، انعطاف پذیری، ابعاد خدمات اجتماعی و فرهنگی بدون ریا، فعالیت داشت و همچنین زهد بی ریا، صداقت اجتماعی از جمله مواردی بود که از نظر تحلیل شخصیتی، وی میان مردم به عنوان شکوفا و حتی فراشکوفا، مطرح بود و روانشناسان نیز بر این امر صحه می گذارند.

 

هاشمی ابراز کرد: امام خمینی(رحمت الله علیه)، اعتماد زیادی یه آیت الله هاشمی رفسنجانی داشت و از وی، بسیار مثبت یاد می کرد که نمونه کم نظیری از مبارزه با رژیم ستمشاهی بود.

 

وی گفت: در حال حاضر باید نگذاشت، انقلابی که خون های زیادی برایش  ریخته شده به دست نااهلان بیفتد.

 

فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی در بخش نخست سخنانش به تولد پدرش در سوم شهریور ۱۳۱۳ در روستای بهرمان اشاره کرد و افزود: آن مجاهد در پنج سالگی به مکتب رفت و در ۱۴ سالگی به قم هجرت کرد.

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی به شهید نواب صفوی به عنوان نخستین شخص در کسب علوم دینی دل سپرد، ادامه داد: جهت مرجعیت حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه)، اهتمام فراوان داشت که با سفرهای بسیار نقاط مختلف کشور به عنوان شاگردی در حوزه، فعالیت موفقیت آمیزی، انجام داد و مورد اعتماد مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، قرار گرفت.

 

فرزند مرحوم هاشمی با اشاره به سوابق فعالیتی وی جهت شکل گیری انقلاب، اظهار کرد: این مجاهد نستوه، فعالیت انقلابی خود را بعد از سال 1342 ادامه داد و در همان سال ‌ها مورد تعقیب ساواک قرار گرفت و به زندان افتاد.

 

وی ادامه داد: بعد از نخستین آزادی برای فرار از تعقیب به روستای خود، برگشت و در همان زمان کتاب القضیة الفلسطینیه را با نام سرگذشت فلسطین یا کارنامه سیاه استعمار، ترجمه کرد که مراجع و فرهیختگان از آن، استقبال زیادی نمودند.

 

هاشمی بیان کرد: تالیف کتاب امیرکبیر یا قهرمان مبارزه با استعمار در سال 1346 صورت گرفت که در آن به مسائل ایران پرداخت و  بر این باور بود که باید باید ایرانی آباد، آزاد و معتدل، داشت.

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: مرحوم هاشمی به مدت پنج سال از سال 57-54 یعنی سه ماه قبل از پیروزی انقلاب از زندان ساواک، آزاد شد و نقش بسیار بارزی در ثبیت انقلاب اسلامی ایران، ایفا کرد. 

کد خبر 683290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha