مدیریت جهادی یعنی  ترجيح خير و نيكي گروهي به جاي كارهاي فردي است

خبرگزاری شبستان: وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه مديريت جهاي يعني آگاهي بر قوميت ها، فعاليت هاي گروهي و ترجيح خير و نيكي گروهي به جاي كارهاي فردي است، گفت: مديريت جهادي يعني پيروي از قرآن كريم؛ مديريت جهادي يعني مديريت مبني بر علم و درايت.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري شبستان، محمد شريعتمداري، وزير صنعت، معدن و تجارت در اختتاميه چهارمين همايش مديريت جهادي كه در سالن همايش هاي صدا و سيما برگزار شد با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب مبني بر اينكه مديريت جهادي مربوط به همه قوا و همه زمان ها است، اظهار كرد: رهبر معظم انقلاب در خصوص مديريت جهادي فرمودند" اگر عزم ملي و مديريت جهاي باشد اقتصاد و فرهنگ پيشرفت مي كند و كشوري كه اقتصاد و فرهنگ پيشرفته داشته باشد در اوج قرار مي گيرد و تحقير نمي شود".

 

وي ادامه داد: در سال هاي گذشته ادبيات غني در خصوص مديريت جهادي توسط انديشمندان چاپ و منتشر شده است و صاحبنظران نظرات خوبي را براي تشريح و تببين اين موضوع بيان و ما را از اين منظر بي نياز كردند، مديريت جهادي داراي دو عنصر مادي و معنوي و رابطه متقابل است.

 

وزير صنعت، معدن و تجارت تاكيد كرد: در بسياي از كشورهاي جهان در كنار تلاش و كوشش و اخلاق حرفه اي شاهد معنويت نيستيم، براي نمونه ژاپني ها و چيني ها به سخت كوشي شهرت دارند اما معنويت را ندارند وليكن مديريت جهاي ما همراه با اقتصادي مقاومتي و معنويت است و در كنار اخلاق حرفه اي عنصر معنوي نيز تعريف مي شود.

 

شريعتمداري يادآور شد: ما معتقديم در صحنه جنگ سرباز ما در ذهن و انديشه خود به دنبال پاداش اخروي بود و همين عنصر او را در رسيدن به هدف استوارتر مي كرد و به همين منظور در مديريت جهادي كشته شدن، شهادت به شمار مي آيد و موضوع كار در واقع يك ارزش معنوي است.

 

وي افزود: جهاد يك فرآيند ايجابي دارد و همه جايي و فراگير است، به اعتقاد خيلي از علماي دين جهاد به معناي نهايت كوشش و مبارزه همه جانبه به خصوص مبارزه با نيت و فعل و قول است، مجاهدت از ساحت مكي و مدني در يك جهاد بيشتر بر كوشش زباني و بياني مومنان براي ابداع و تشريح دين دلالت دارد يا اخلاق و سازندگي دروني را بيان مي كند، استفاده تركيبي از مفهوم جهاد در اصل ريشه تاريخي دارد.

 

وزير صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان كرد: مدتي از ظهور اسلام نگذشته بود كه جهاد با نام علم و آموزش گره خورد، در واقع در نظر انديشمندان كلمه جهاد با علم درگير شد و به همين خاطر شاهد كلمه مجتهد بوديم، در نخستين روزهاي انقلاب هم جهاد روي كار آمد و بسياري از دانشجويان براي كمك به روستاييان و مناطق محروم وارد ميدان جهاد شدند.

 

شريعتمداري اضافه كرد: امام راحل براي سازمان نوپديده انقلاب اسلامي يعني سپاه از كلمه پاسداران انقلاب اسلامي استفاده كردند كه با عنوان جهادگران عرصه خون و شهادت و مرزهاي كشوري معني پيدا مي كرد، در ادامه سازمان جهادسازندگي وارد كار شد و رهبر انقلاب اسلامي با تيزبيني در راه جهاد دو كلمه اقتصاد و فرهنگ را مدنظر قرار دادند.

 

وي در پايان گفت: مديريت جهاي يعني آگاهي بر قوميت ها، فعاليت هاي گروهي و ترجيح خير و نيكي گروهي به جاي كارهاي فردي است، مديريت جهادي يعني پيروي از قرآن كريم؛ مديريت جهادي يعني مديريت مبني بر علم و درايت و در معناي واضح تر مديريت جهادي بصيرت است.

کد خبر 682706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha