لزوم آموزش تفکیک از مبدا زباله به شهرنشینان و روستاییان صومعه‌سرا

خبرگزاری شبستان: معاون فرماندار صومعه‌سرا بر لزوم آموزش تفکیک از مبدا زباله به شهرنشینان و روستاییان تاکید کرد و گفت: شهرداران و دهیاران آموزش‌های لازم را به همشهریان ارائه دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، اکبر اولیایی، معاون فرماندار صومعه‌سرا صبح امروز (25دی) در جلسه مدیریت پسماند که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: اگر مردم مدیریت صحیح در بحث تفکیک و جمع‌آوری زباله‌های خود داشته باشند، بسیاری از مشکلات مرتفع می‌شود.

 

وی با بیان اینکه اگر شهرداران و دهیاران بدانند برای مدیریت پسماند از مبدا باید شیوه‌های درستی به کار ببندیم، برای ما ترفیع اقتصادی به دنبال دارد و به زیبایی طبیعت و محیط زندگیمان کمک می‌کند، افزود: شهرداران و دهیاران آموزش‌های لازم را به همشهریان و روستاییان در زمینه تفکیک از مبدا زباله انجام دهند.

 

معاون فرماندار صومعه‌سرا با اشاره به اینکه دهیاران و شهرداران در زمینه آموزش مردم برنامه داشته باشند و متخصصان این عرصه را برای آموزش دعوت کنند، گفت: تفکیک از مبدا باید به درستی آموزش داده شود زیرا اگر این موضوع در هر خانواده‌ای نهادینه شود، خیلی از مشکلات ما در ابتدای تولید زباله حل می‌شود.

 

اولیایی با بیان اینکه روسای ادارات باید رسما در جلسه حضور داشته باشند، تصریح کرد: روسای اداراتی که بدون هماهنگی، نماینده‌ای از جانب خود به جلسات می‌فرستند، بی‌توجهی نسبت به حقوق فرمانداری و بی‌احترامی است.

 

اجرای آموزش تفکیک از مبدا زباله در روستاهای صومعه‌سرا

در ادامه حمزه عشوری، رئیس محیط زیست صومعه‌سرا با بیان اینکه برای مدیریت پسماند هیچ راهی جز تفکیک از مبدا نداریم، خاطرنشان کرد: پسماندِ تر را نباید از روستاها خارج کرد و باید یکسری کلاس‌های آموزشی وارد روستاها کنیم.

 

وی با بیان اینکه کارشناسی تعیین کرده‌ایم تا جامعه هدف ما که زنان خانوار روستایی هستند، مورد آموزش قرار گیرند، اظهار کرد: یک مصوبه‎ای در جلسه قبلی داشتیم که بخشداران روستاهایی که به عنوان پایلوت هستند را به ما معرفی کنند.

 

رئیس محیط زیست صومعه‌سرا با بیان اینکه در بخش تولمات یک قدم جلوتر هستند و اقدامات خوبی انجام داده‌اند، افزود: در بخش مرکزی 5 روستا انتخاب شده‌اند و با کارشناس مربوطه هماهنگی شده تا در روستاها برای آموزش برود.

 

عشوری گفت: در گوراب زرمیخ در هر روستایی یک یا دو خانمی که فعال در روستا هستند، همراه با دهیار در جلسه آموزشی حضور داشته باشند و آنها به عنوان رابط ما در بازه زمانی به دیگر خانم‌های روستایی توضیح دهند.

کد خبر 682529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha