ضرورت اجرای پروژه های کلیدی بجنورد

خبرگزاری شبستان: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: پروژه های کلیدی بجنورد که هر یک مقیاس قابل تأملی دارد باید به صورت خاص مورد پیگیری قرار گیرد تا جایی که برای هر یک از آنها یک مدیر و مسئول پیگیری در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ محمدحسین علی نیا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی شامگاه یک شنبه در جمع اعضای شورای شهر بجنورد با تأکید بر اجرای پروژه های کلیدی شهرستان بجنورد، گفت: بازگشایی شریان خاص که باعث کم شدن ترافیک شهر می شود، یکی از این پروژه های کلیدی است.

 

وی، بازگشایی خیابان 32 متری شمالی (جوادیه)، 42 متری شمالی (پادگان) و انتهای قیام را از جمله شریان های خاص دانست که عدم گشایش آنها باعث شده ترافیک به داخل شهر کشیده شود به همین دلیل بازگشایی این معابر بسیار کلیدی است.

 

جانمایی ترمینال مرکزی، کارشناسانه است

 

علی نیا جانمایی ترمینال مرکزی را کارشناسانه دانست و با بیان اینکه تصمیمی که در این زمینه گرفته شده نقصی ندارد، افزود: زمینی به مساحت 18 هکتار تغییر کاربری شده و 5 هکتار آن در اختیار شهرداری قرار داده شده است.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی ادامه داد: این مکان نزدیک کلانتری 13 است که هم به کنار گذر شمالی و جنوبی نزدیک است و هم از لحاظ سرویس دهی شهری، شرایط خوبی دارد.

 

به گفته وی بر اساس قرارداد منعقد شده، استانداری هم متعهد است که هزینه ساخت این ترمینال که معادل پنج میلیارد تومان است را طی بازه زمانی دو تا سه ساله تأمین کند.

 

علی نیا همچنین به اعتراضات مردمی پیرامون روند کُند ارائه خدمات در شهرداری بجنورد اشاره کرد و گفت: باید تصمیماتی اتخاذ شود تا این روند به حداقل برسد و مراجعان از همان ابتدای ورود سردرگم نشوند.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی، از مطالعات زیست محیطی برای جانمایی کارخانه کمپوست خبر داد و یادآور شد: الزامات منابع طبیعی و آب منطقه ای به صورت دقیق لحاظ شده و مورد تأیید قرار گرفته و پس از پایان اعتراضات مردمی، عملیات اجرایی آغاز می شود.

 

فساد و رانت در حوزه شهری موج می زند

 

مجید پورعیسی، رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی هم در این جلسه گفت: شورای شهر آن قدر در امور جاری غرق می شود که دیگر وقتی برای اجرای اهداف  و برنامه های پیش رو ندارد.

 

وی با تأکید بر اینکه اعضای شورای شهر در بسیاری از زمینه ها تخصص ندارند، خاطرنشان کرد: باید برای خیلی از مسائل شهری از مشاوران استفاده کنند افرادی که تخصص لازم را دارند.

 

پورعیسی ادامه داد: وقتی بودجه شهرداری تنظیم می شود باید جهت دهی برنامه مشخص شده باشد و در واقع بودجه باید از بطن برنامه ها در آمده باشد.

 

 

کد خبر 682470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha