علی خاکسار، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی استان همدان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در همدان اظهار داشت: پنج اقامتگاه بوم گردی در روستاهای امزاجرد، ملحمدره، آق بلاق و ورکانه راه اندازی و فعال هستند.
وی افزود: در حال حاضر صدور مجوز 26 اقامتگاه بوم گردی دیگر در دست اقدام است که تاکنون دو اقامتگاه توانستند از تسهیلات 110 میلیون تومانی صندوق کارآفرینی امید بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: همچنین با توجه به اشتغالزایی روستایی سه میلیارد و 700 میلیون تومان برای راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی درخواست داده شده است که به بانک ها معرفی می شوند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی استان همدان ابراز داشت: این اقامتگاه ها به عنوان تأسیسات گردشگری محسوب می شوند که در این حوزه و در محیط های طبیعی راه اندازی می شوند و مورد استقبال بخش خصوصی قرار گرفته است.
خاکسار خاطرنشان کرد: اقامتگاه های بوم گردی در سه درجه تقسیم بندی می شوند به طوری که درجه سه باید دارای چهار واحد، در جه 2 شش واحد و در جه یک دارای هشت واحد باشد که بر همین اساس نرخ بندی می شوند.
وی گفت: استان همدان به دلیل سابقه تاریخی و تعداد روستا میتواند به یک قطب بومگردی روستایی بدل شود زیرا ظرفیت احداث اقامتگاههای بومگردی را دارد.
وی افزود: گردشگران رغبت بیشتری به هتل های چند ستاره دارند اما اقامتگاههای بومگردی به علت بومی بودن و استفاده از غذاهای محلی مکان مناسبی برای معرفی و شناساندن فرهنگ و آداب و رسوم منطقه هستند.
نظر شما