به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، سردار محمدحسین سپهر، معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به برگزاری چهارمین همایش مدیریت ملی اظهار کرد: این همایش با همت انجمن مدیریت جهادی و دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی برگزار می شود.
وی با اشاره به منویات رهبر انقلاب در تحقق اقتصاد مقاومتی و نامگذاری سال 93 به نام اقتصاد و فرهنگ از سوی رهبر انقلاب خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام به اهمیت مدیریت جهادی بارها اشاره داشته اند و در سال 92 در دیدار با شخصیتهای اجتماعی و اقتصادی کشور بر فرهنگ مدیریت جهادی تاکید کرده اند بر همین اساس انجمنی با نام انجمن مدیریت جهادی در وزارت کشور به ثبت رسید و تاکنون این انجمن توانسته است 4 همایش را برگزار کند. هدف اصلی این همایش تلاش برای تحقق منویات رهبری در مدیریت جهادی است.
معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه انقلاب اسلامی با مشکلات زیادی روبرو بوده است، تصریح کرد: امروز با وجود تحریمها، تهدیدها و رفتارهای خشن قدرتمندان جهان راهی جز مدیریت ملی و جهادی برای عبور از این موانع نداریم و تنها راهکار گشایش از بن بست ها در سایه مدیریت جهادی و همت مدیران جهادی میسر می شود و این همایش در راستای مطالبه گری از مسئولان در تحقق منویات رهبر انقلاب گام برمی دارد.
سردار سپهر با اشاره به مشخصات مدیریت جهادی تصریح کرد: باز کردن گره ها، افزایش روحیه خودباوری، تحقق شعار "ما می توانیم"، افزایش اعتماد به نفس و اتکا به قدرت الهی از جمله مشخصات مدیریت جهادی است.
وی در مورد اهداف انجمن مدیریت جهادی گفت: انجمن مدیریت جهادی با هدف تحقق منویات رهبر انقلاب، مطالبه گری، ایجاد سازوکار علمی و عملی در دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی برای تولید مبانی و الگوهای مدیریت جهادی، مطالبه گری از مسئولان در حوزه مدیریت جهادی، تبیین نقش مدیریت جهادی در سیاستها و برنامه ریزی و تصمیم گیریهای کلان از طریق مراکز آموزشی، شناسایی و معرفی مدیران برگزیده تشکیل شده است. ارایه الگوهای عملی مدیریت جهادی و تشکیل بانک اطلاعاتی مدیریت جهادی از دیگر اهداف تشکیل انجمن مدیریت جهادی است.
معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه در مورد مشکلات و موانع برای تحقق مدیریت جهادی اظهار داشت: یکی از این موانع عدم درک لازم از ابعاد ماهیت و ضرورت مدیریت جهادی است. برخی فکر می کنند مدیریت جهادی یک توصیه است در حالیکه مدیریت جهادی یک راهبرد اساسی برای عبور از موانع و مشکلات در بخشهای اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی است و مسئولان باید به این باور برسند که کلید حل مشکلات عمل جهادی است. رویکرد متعارض و بی اعتقادی مدیران به مدیریت جهادی و تمایلات غرب گرایانه و غیردینی، عملکرد بد برخی مدیران ارزشی و بی توجهی مسئولان و غفلت آنها نسبت به دغدغه های رهبر انقلاب از دیگر موانع تحقق مدیریت جهادی است.
وی با اشاره به ناآرامی های اخیر در کشور تصریح کرد: ناآرامی های اخیر به خاطر مشکلات اقتصادی و اجتماعی است که به نظر ما با نشست علمی و تجربی می توان این مشکلات را حل کرد البته این مشکلات به دلیل فقدان جوهره مدیریت جهادی در میان کارگزاران ما بوده است. دولت اسلامی می تواند مشکلات را حل کند و به استکبار در حل مشکلات نیازی ندارد ما با تکیه بر مدیریت جهادی می توانیم فاصله خود را با رقبای جهانی کم کنیم و در تحقق اهدافمان در سند چشم انداز گام موثری برداریم.
سردار سپهر با بیان اینکه در شرایط فعلی نیازمند تولید اقتدار و توانمندی هستیم، گفت: تنها در سایه مدیریت جهادی می توان به این اهداف رسید.
وی در مورد نمونه های مدیریت جهادی خاطرنشان کرد: 8 سال دفاع مقدس، سازندگی و محرومیت زدایی، مدیریت بلایای طبیعی در 1950 روستای تخریب شده کرمانشاه با حضور ارتش و سپاه و سایر نهادهای انقلاب و مردمی، اکتشاف سلولهای بنیادی، پیشرفت در صنایع دفاعی از جمله نمونه های مدیریت جهادی هستند.
معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه در مورد اظهارات و اقدامات اخیر امریکا گفت: رئیس جمهور امریکا دوباره روز گذشته قدرت صنایع دفاعی و پهبادی ما را مورد هدف قرار داده است ما با اتکاء به عمل مدیریت جهادی توانستیم شاهد پیشرفتهای گسترده در صنایع دفاعی باشیم که نمونه آنها امروز در دنیا وجود ندارد. موفقیت در سوریه، لبنان و عراق با انتقال فرهنگ جهادی در شکل بسیج مردمی انجام شد و ما توانستیم با انتقال الگوهای فرهنگ جهادی در پیروزی جبهه اسلام موثر باشیم. امروز امنیت کشور ما مرهون عمل و مدیریت جهادی است.
وی با اشاره به پروژه های گسترده سازندگی و توسعه در کشور تصریح کرد: پروژه ستاره خلیج فارس در فاز اول توانست کشور را از واردات بنزین بی نیاز کند و در سال فاز دوم ما را به صادر کننده بنزین در منطقه تبدیل می کند.
سردار سپهر در مورد اقدامات دولتهای گوناگون در ترویج مدیریت جهادی گفت: دولتهای گوناگون در دوره های مختلف اقداماتی را در زمینه مدیریت جهادی داشته اند اما آنچه که مورد توجه باید قرار بگیرد این است که در حال حاضر این نوع مدیریت در شان نظام اسلامی نیست و اکنون مدیران با الگوی مدیریت جهادی بیگانه هستند. دولتها باید تلاش کنند تا مدیران و کارگزاران با مدیریت جهادی پیوندی استوار برقرار کنند و باید بگوییم که در بخشهای خصوصی و نهادهای انقلابی توجه بیشتری به مدیریت جهادی نسبت به دولت شده است.
معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه نگاه مدیریت جهادی اتکاء به تولید داخلی است، تصریح کرد: اکنون ما قادر هستیم در تولید قضا و امنیت قضایی 300 میلیون نفر را تغذیه کنیم و این تنها با اتکا به مدیریت جهادی امکان پذیر است.
نظر شما