به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، عصر امروز (20 دی) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان گفت: گرچه استان گلستان از نظر امکانات کمبودهایی دارد اما به لحاظ داشتن مردمی سختکوش و تنوع قومیتی غنی است.
وی با قدردانی از تلاش ها و فعالیت های آموزش و پرورش در استان افزود: در زمینه جذب کودکان بازمانده از تحصیل در این استان اقدامات خوبی انجام شده و 573 دانش آموز دیگر وجود دارد که باید زمینه حضور آنها را در مدارس فراهم کنیم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: وزارتخانه در سال های اخیر اهتمام ویژه ای به ایجاد عدالت آموزشی و فرصت های برابر برای یادگیری داشته باشد.
وی تأکید کرد: آموزش و پرورش کلید توسعه همه جانبه به شمارمی رود و باید از همه ظرفیت هایی که وجود دارد برای کمک به این بخش بهره گرفت.
حکیم زاده با بیان اینکه میانگین سال های مدرسه رفتن و میانگین سال های در انتظار مدرسه رفتن از شاخص های توسعه جوامع به شمار می رود، گفت: در این شاخص ها ایران رتبه 69 را در بین سایر کشورها به خود اختصاص داده است.
وی افزود: میانگین سال های مدرسه رفتن در ایران 8.2 سال است، این بدان معناست که سطح سواد در کشور پایین تر از دیپلم است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اظهارکرد: با اینحال در سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کارهای زیادی شده و این شاخص از 3.2 سال به 8.2 سال رسیده، یعنی در این سال ها 6 کلاس به سواد همه مردم کشور افزوده شد.
وی درخصوص سال های انتظار مدرسه رفتن هم گفت: این شاخص جهش خوبی داشته و به 14.5 سال رسید. اگر یک کودک در مدرسه ثبت نام کند در راستای استفاده از فرصت های برابر آموزش، 14.5 سال زمان در اختیار دارد تا به تحصیلات تکمیلی برسد.
نظر شما