رکن اصلی اقتصاد مقاومتی، تجارت است/ ظرفیت های خوزستان احیا شود

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، تجارت را رکن اصلی اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار داشت: بازرگانان و تجار هم باید مصلحت کشور را بر مصلحت شخصی مقدم بدانند و از ورود کالاهای غیرضروری به کشور پرهیز کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت ‌الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، شب گذشته (6 دی) در مراسم افتتاح ساختمان جدید اتاق بازرگانی اهواز، تجارت و بازرگانی را از ارکان جامعه و بخش اقتصادی دانست و گفت: بحث اقتصاد مقاومتی مورد توجه مقام معظم رهبری و همه مسئولان کشور بوده و رکن اصلی اقتصاد مقاومتی تجارت است.

 

وی با بیان اینکه باید توجه داشت بدون سیاستگذاری صحیح و اجرای درست امر تجارت، نمی توان اقتصاد مقاومتی درست و سالمی داشت، افزود: در امر تجارت برای رعایت اقتصاد مقاومتی باید صادرات به ویژه صادرات محصولات غیرنفتی بر واردات غلبه داشته باشد.

 

وی اضافه کرد: شرایط ایده آل زمانی است که به وضعیتی برسیم که بتوانیم با توجه به ظرفیت هایی که داریم بازار دنیا را در اختیار بگیریم و در حد ضرورت واردات داشته باشیم ولی متاسفانه در حال حاضر اینگونه نیست و 90 درصد اجناس درون کشور وارداتی و غیرایرانی است.

 

آیت الله حیدری، تصریح کرد: برای رسیدن به شرایط ایده آل، ابتدا باید کالاهای با کیفیت بالا از سوی صنعتگران و تولیدکنندگان ایجاد شود تا محصولات آنها برای بازارهای دنیا مرغوب باشد بنابراین باید زمینه ای فراهم شود که صنعتگران و تولیدکنندگان و کشاورزان بتوانند به خوبی به تولید بپردازند.

 

وی بر حذف قوانین دست و پا گیر پیش روی صنعتگران و تولیدکنندگان تاکید کرد و ادامه داد: در این راستا بازرگانان و تجار هم باید مصلحت کشور را بر مصلحت شخصی مقدم بدانند و از ورود کالاهای غیرضروری به کشور پرهیز کنند با این کار بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

 

امام جمعه موقت اهواز، به تولید 80 درصد نفت کشور در خوزستان اشاره کرد و اذعان داشت: باید توجه کرد که خوزستان تنها در زمینه نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد استان مستعدی نیست بلکه ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه کشاورزی دارد که باید از بالقوه به بالفعل تبدیل شود.

 

وی با اشاره به اینکه خوزستان به واسطه خاک حاصلخیزی که دارد، می تواند به اندازه دو برابر نیاز کشور را در بخش محصولات غذایی تامین و حتی به کشورهای دیگر صادر کند، یاد آور شد: اجرای درست طرح 550 هزار هکتاری می تواند 50 درصد محصولات کشور را تامین کند.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، اظهار کرد: حداقل سه میلیون هکتار از اراضی کشور خوزستان قابلیت کشاورزی دارد که تنها یک میلیون و 100 هزار هکتار آن مورد بهره برداری قرار گرفته و مابقی دست نخورده باقی مانده است که باید در احیای آنها تلاش کرد.

 

وی با بیان اینکه مرغوبیت آب، خاک، آفتاب و هوا در خوزستان اول است و طوری در کنار هم قرار گرفته اند که می توان در سال دو الی سه بار زمین را کشت کرد ولی متاسفانه مسئولان کشور به جای نگاه ملی، به مسائل نگاه بخشی دارند و نسبت به این استعدادها بی توجهی می کنند.

 

کد خبر 680841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha