به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، احمد پورکاظم، سخنگوی سازمان بازرگانی خراسان شمالی گفت: تنظیم بازار در فضای هدفمندی یارانه ها به این معناست که بر نقش و جایگاه هر کدام از نهادهای نظارتی و کنترلی از یک سو و اصناف، مردم و رسانه ها صحه گذاشته می شود و با هماهنگی و یکپارچگی در ارکان دستگاه ها می توان این اضلاع را برای داشتن بازاری آرام در کنار هم قرارداد.
وی افزود: وزارت بازرگانی به عنوان یک ضلع تنظیم بازار، ذخیره سازی را به کمک بخش خصوصی انجام می دهد و در کنار این وزارتخانه همکاران دیگری هماهنگ با این وزارتخانه کار می کنند از جمله وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات حکومتی است که با همکاری سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و در استان ها معاونت بازرسی و نظارت سازمان های بازرگانی، بازرسی و نظارت را به خوبی مدیریت می کنند.
پورکاظم ادامه داد: در بخش دیگر اصناف و فعالان اقتصادی قرار می گیرند و به سود کم قانع می شوند و در حقیقت سود بیشتر را از طریق فروش بیشتر و نه حاشیه سود بیشتر به دست می آورند.
سرپرست روابط عمومی سازمان بازرگانی خراسان شمالی اظهارداشت: یکی دیگر از بخش های تنظیم بازار، رسانه ها هستند به اندازه ای که اطلاع رسانی درست و به موقع که با هدف شفاف کردن اذهان مردم باشد، می تواند کمک کننده موضوع باشد.
وی نقش مردم را در تنظیم بازار حائز اهمیت خواند و گفت: رفتار منطقی مصرف کننده مانع از انجام نقش آفرینی برخی افراد سودجو در بازار شده به طوری که شاهد بروز شایعاتی مبنی بر اینکه کالایی به اندازه کافی نیست، نخواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرگانی خراسان شمالی، پورکاظم گفت: رفتار قاطبه به عنوان مصرف کننده بسیار اثرگذار است زیرا در صورت عملکرد درست، دیگر نیازی به توزیع موجودی های جدید در بازار نیست.
وی تصریح کرد: بدیهی است اجرای مناسب قانون هدفمندی یارانه ها در حوزه بازار همچون گذشته نیازمند تعامل و انسجام همیشگی مردم و مسئولان است که مدیریت مناسب بازار را به همراه دارد و به هر میزان در این زمینه موفقیت های بیشتری حاصل شود، به همان اندازه می توان دورنمای روشن تری را از آینده هدفمندی یارانه ها متصور شد.
پایان پیام/
نظر شما