به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی « pri»،شب 14 نوامبر 2015 اولین بار نبود که «تد هاکی» 50 ساله به حیاط خانه خود در «مریدن» ایالت «کانکتیکات» می رفت و تیراندازی می کرد.
یک شب پس از حملات تروریستی مرگبار در پاریس در حالی که رسانه ها بار دیگر از این فرصت برای تبلیغات منفی علیه مسلمانان سوء استفاده می کردند،هاکی دست به تیراندازی زد و چند گلوله به مسجدی که کنار خانه او بود،اصابت کرد در حالی که در آن زمان هیچ کس در مسجد حضور نداشت.
هاکی که در آن زمان اعتراف کرده بود از مسلمانان متنفر است پس از این تیراندازی گفت:می خواستم آنها را بترسانم.
این تیراندازی در نهایت منجر به صدور حکم شش ماه حبس برای این آمریکایی شد اما رهبران اسلامی و مسئولان این مسجد گفتند که هاکی باید بخشیده شود.
دکتر محمد قریشی،صاحب این مسجد در جلسه دادگاه هاکی به قاضی گفت که لازم است او شش ماه حبس را متحمل شود و این آغاز تغییر برای فردی بود که از مسلمانان تنفر داشت.
این پرونده برای «منان ظهیر» ،مدیر ارتباطات مسجد نیز فرصتی بود تا به هاکی و دیگر افرادی که شناختی از مسلمانان ندارند،چهره واقعی اسلام را نشان دهد.
هاکی در این باره می گوید:یکی از نکاتی که در مورد نفرت وجود دارد این است که به آرامی درون شما نفوذ می کند طوری که اصلا متوجه آن نمی شوید.
وی افزود:اگر دوستانم در مسجد «بیت الامان» مرا نمی بخشیدند،نفرت از مسلمانان هیچ وقت از درون من پاک نمی شد.
اما برای منان،ماموریت نشان دادن ماهیت واقعی اسلام مدت ها قبل از اصابت این گلوله ها به مسجد «بیت الامان» آغاز شده بود.
او در این راه با «تام گریمشاو» 76 ساله که سرپرست بازنشسته بیمارستان و از حامیان پر و پا قرص دونالد ترامپ،رئیس جمهوری آمریکا نیز هست آشنا شد.
او هم مسلمانان را تهدیدی برای آمریکا می دید اما تصمیم گرفت به جای گلوله با کتاب به این مسئله واکنش نشان دهد.
حادثه 11 سپتامبر گریمشاو را به سوی تحقیق در این باره که آیا اسلام دین خشونت است یا نه،سوق داد و در نهایت در سال 2010 میلادی کتابی در این زمینه منتشر کرد با این سوال اصلی که «آیا اسلام ذاتا دین خشونت است؟»
یافته های اولیه او شامل این مضمون بود که تفسیر و برداشت های معتبری از قرآن و حدیث وجود دارد که خشونت را تحریم می کند اما درصد مسلمان هایی که هنگام تبلیغ اسلام از خشونت استفاده می کنند غیر قابل اغماض است.
گریمشاو می دانست که در نهایت باید یافته های خود را با مسلمانان واقعی در میان بگذارد تا آنها صحت و سقم آن را تایید کنند.
او در سری برنامه های «گفتگوهای صادقانه با همسایگان مسلمان» به میزبانی شورای فهم میان ادیانی شورای کانکتیکات شرکت کرد.
وی پس از شرکت در این جلسات گفت: من از سخنرانان مسلمان خواستم به من در مورد تحقیقاتم کمک کنند و هر بار که این درخواست را کردم بت استقبال گرمی مواجه شدم .
تحقیقات این آمریکایی در نهایت او را به سمت مسجد «بیت الامان» سوق داد.
گریشماو در این باره می گوید:اواخر سال 2013 بود که در برنامه درهای باز مسجد با عنوان «کیک و قهوه و اسلام واقعی» شرکت کردم و آنجا بود که با منان آشنا شدم.
پس از شش یا هفت هفته ،روابط گریمشاو با منان و جامعه اسلامی کانکتیکات به جایی رسید که او آن را «نقطه عطف» توصیف می کند.
حالا آنها در حال نوشتن کتابی هستند که همه گزینه ها را روی میز می گذارد و به همه مسائلی که ممکن است مردم به راحتی نتوانند در مورد آن صحبت کنند،مانند جهاد در اسلام،اشاره می کنند.
منان و گریمشاو در این کتاب مناظره می کنند تا به همه نشان دهند می توان به طور دوستانه در مباحث مربوط به اسلام به شیوه ای دوستانه مناظره کرد.
گریمشاو می گوید:تا کنون در طول زندگی ام در هیچ گروه و سازمانی با من اینگونه رفتار نشده بود.
نظر شما