به گزارش خبرنگار کتاب شبستان، از شاخصه های بچه های مسجد جزایری اهواز مبانی و پایه های اعتقادی و معنوی آنها بود. با شروع جنگ تحمیلی از طرفی تربیت یافتگان این مسجد به جبهه های مختلف شتافتند و حماسه ها آفریدند و از طرف دیگر خود مسجد به مرکز تربیت و اعزام نیرو تبدیل و پایگاه محکمی برای مقاومت مردمی شد.
کتاب "دِین "، خاطراتی از بچه های مسجد جزایری اهواز مشتمل بر 576 صفحه به تازگی از سوی انتشارات سوره مهر راهی بازار کتاب شده است.
علی مسرتی در پیشگفتار کتاب " دِین " نوشته است: سالها بود جای کتابی درباره مسجد جزایری اهواز و نقش رزمندگان آن در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را خالی می دیدم و هرچه منتظر ماندم تا شاید یکی از بازماندگان آن دوران در این راه قدمی بردارد، چنین اتفاقی نیفتاد.
در قسمتی از کتاب " دِین " که مشتمل بر 4 فصل است، می خوانیم:« مدتی بود که شیخ هادی یک دختر متدین و انقلابی را که می شناخت برای ازدواج به مجید پیشنهاد می داد. خوشبختانه آن خواهر علاوه بر دیانت و انقلابی بودن، مدرک ماشین نویسی هم داشت و می توانست در کار تهیه اعلامیه ها کمک خوبی برای مجید و گروهش بود. حمید پس از بررسی استخاره کرد و این ازدواج را پذیرفت. مادر و خواهرش را برای دیدن آن خواهر و مقدمات ازدواج به خانه آنها فرستاد. طولی نکشید که مراسم ساده و کم هزینه ای برگزار شد و مجید متاهل شد.
گفتنی است، کتاب " دِین "، خاطراتی از بچه های مسجد جزایری اهواز به اهتمام علی مسرتی مشتمل بر 576 صفحه در شمارگان 2500 نسخه با قیمت 22000 تومان به تازگی از سوی انتشارات سوره مهر چاپ و روانه بازار کتاب شد.
نظر شما