به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی پیش از ظهر امروز در اختتامیه نهمین جشنواره علامه حلی که در مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) قم برگزار شد با بیان اینکه حوزه های علمیه خواهران تا کنون توفیقات زیادی نصیب حوزه کرده اند گفت: هر چند حوزه های علمیه خواهران توفیقات زیادی داشته اند اما اباید این توفیقات را متعلق به حوزه برادران بدانیم چراکه حوزههای علمیه برادران توانسته اند با رشد و نمو خود این ظرفیت را به حوزههای علمیه خواهران منتقل کنند و هر آنچه بیان میشود توفیق حوزههای علمیه است.
وی افزود: آنچه درحوزههای علمیه خواهران رخ می دهد انعکاسی از عملکرد و ظرفیت عظیم حوزههای علمیه برادران است که با تلاشهای پیگیر خود توانستهاند در حوزههای علمیه خواهران پژوهشگران و استادان شایسته تربیت کنند .
مدیرحوزههای علمیه خواهران ادامه داد: آنچه در حوزه رخ می دهد توفیق پژوهش است و ما توانسته ایم فرهنگ پژوهش را در حوزههای علمیه خواهران به عنوان یک فرهنگ عام نهادینه سازیم و بیش از پنج سال متوالی برای فرهنگسازی پژوهش در حوزههای علمیه فعالیتهای مستمر انجام شده است.
حجت الاسلام جمشیدی تصریح کرد: در رابطه با جشنواره علامه حلی بر اساس آمار 9 جشنواره برگزار شده، بیشتر استانهای کشور به جز استان قم و حوزه علمیه مرکزی تعداد شرکتکنندگان و صاحبان اثر طلاب خواهر از طلاب برادر بیشتر بوده است و این نشان دهنده میزان اشتیاق و پیشرفت حوزههای علمیه خواهران در عرصه پژوهش است.
وی عنوان کرد: از ابتدای حوزه تاکنون ترویج پژوهش جمعی از دغدغه و اولویت همه بزرگان بوده که امروز بیش از ۷۰۰ هسته پژوهشی در بین فارغ التحصیلان حوزههای علمیه خواهران و 370 هسته پژوهشی خاص اساتید در حوزه های علیمه خواهران فعال می باشد.
وی اظهار کرد: تاکنون ۶ دوره جشنواره رشد در حوزههای علمیه خواهران برگزار شده که نتیجه آن خروج 30 هزار مقاله علمی بوده که در این جشنواره بیش از ۲۸ هزار نفر برای ارائه اثر شرکت کردهاند که خوشبختانه توانسته ایم با برگزاری این جشنوراه فرهنگ کار جمعی را در حوزه گسترش دهیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: امروز921 کرسی آزاد اندیشی، 287همایش علمی، 2هزار و 578 نشست علمی، 518طرح پژوهشی در راستای اثر گذاری در 3هزار و 513 کارگاه مهارت افزایی تشکیل شده و همچنین 394 کانون پژوهشی و 69انجمن پژوهشی در میان طلاب سطح 3 حوزه علمیه خواهران از پژوهشهای فردی حمایت میکنند.
حجت الاسلام جمشیدی عنوان کرد: ظرفیت حوزههای علمیه خواهران میتواند به عنوان یک ظرفیت عظیم مورد مطالعه و حمایت قرار گیرد چرا که ما در بخشهای زیادی در آغاز راه هستیم و باید مسیر طولانی رابرای رسیدن به اهداف طی کنیم.
وی افزود: امروز به همت خواهران طلبه و اساتید، یک اتفاق مبارک روی داده است که اگر تا دیروز تولید علم و پیشتازی در عرصه علم آموزی تنها به حوزههای علمیه بزرگ و ویژه منحصر بود امروز به همت تلاشهای خواهران طلبه این انحصار شکسته شده و شاهد آثار پژوهشی از تمام نقاط کشور هستیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران اظهار کرد: با توجه به توسعه امکانات، تلاشها و صلابتی که در میان طلاب خواهر و برادر وجود دارد حوزههای علمیه باید به گستردگی جهان کانون تولید علم باشند.
وی افزود: در این جشنواره یکی از طلاب خواهر سطح ۴،یک کتاب تدوین کرده است که این اثر برگزیده شده است و این برای حوزههای علمیه خواهران بسیار مهم و ارزشمند است و نشان از پیشرفتهای حوزههای علمیه خواهران در عرصه پژوهش دارد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: خواهران طلبه باحضور در این جشنواره نشان دادند میتوانند در جهانی که ما امروز با آن مواجهه هستیم به انواع هجوم شبهات پاسخگو باشند و سهم خود را در تولید علم و رفع شبهات ایفا کنند چرا که در همین راستا 10 هزار خواهر طلبه در بخش فضای مجازی تولید محتوا داشته اند .
نظر شما