امکانات دولتی محدود است مردم باید در زمان بروز بحران یک امدادگر و آموزشگر باشند

خبرگزاری شبستان: مدیریت بحران استان مرکزی گفت: امکانات دولتی محدود است و در زمان بروز بحران مردم باید خود به عنوان یک امدادگر و آموزشگر وارد عمل شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سعید فرخی، مدیریت بحران استان مرکزی امروز(۷دی) در سمینار مدیریت مخاطرات طبیعی با اشاره به اینکه سند آموزش مدیریت بحران استان آماده شده و بر اساس این سند تکالیف دستگاه ها مشخص شده است، گفت: آسیب شناسی و تهیه سناریو مختلف در بحث مخاطرات طبیعی و شناسایی اقدامات پیشگیرانه تاثیر بسزایی در جلوگیری از بحران دارد.

 

فرخی افزود: برای جلوگیری و مواجهه نشدن با مخاطرات طبیعی آمادگی و پیش بینی لازن است و سطح آسیب پذیری و شدت مخاطرات دو عاملی است  که باید در مقابله با بحران وحوادث مورد توجه قرار گیرد.

 

وی با تاکید بر اینکه در مناطق شهری وروستایی استان با بافت های فرسوده وغیرمقاوم بالایی مواجه هستیم اظهار کرد: متاسفانه سطح اسیب پذیری در سطح استان و دراین مناطق به شدت افزایش یافته است.

 

مدیریت بحران استانداری مرکزی متذکر شد: امکانات دولتی محدود است و در زمان بروز بحران مردم باید خود به عنوان یک امدادگر و اموزشگر وارد عمل شوند و قبل از ورود نیروهای دولتی بتوانند خود مدیریت کنند.

 

فرخی با بیان اینکه نظام توزیع هماهنگی در زمان بروز بحران وجود ندارد خاطرنشان کرد با هماهنگی و برگزاری جلسات تخصصی باید نحوه نظام توزیع امکانات وکمک های مردمی در راستای اعتماد سازی مردم و جلوگیری از ورود خود مردم برای کمک رسانی یه  مناطق اسیب دیده فراهم وایجاد شود.

 

در ادامه این سمینار مهدی زندوکیلی، معاون امور عمرانی استانداری مرکزی نیز  با اشاره یه اینکه کشور ایران یک درصد جمعیت جهان و 6 درصد حوادث جهان را دارا است، گفت کشوز ایران جز 10 کشور اول سانحه خیز جهان است و آسیپ پذیری کشور ایران در مقایسه با ژاپن وامریکا صد برابر است.


زندوکیلی افزود:‌ مقابله و نوسازی چندین برابر هزینه در برابر پیش بینی و پیشگیری دارد افزود: بر اساس آیین نامه 2800 برای ساختمان های در حد متوسط ( مسکونی و بیمارستان ها ) پارامترهای طراحی نظارت واجرا ساختمان ها به صورت کامل دیده شده که آسیب جانی در حوادث و مخاطرات طبیعی به حداقل برسد.

 

دبیر کارگروه زلزله نگاری استان نیز در ادامه این سمینار گفت:‌ طرح خطر پذیری استان تهیه شده و بر اساس این طرح از مجموع 130 روستای استان 106 روستا در منطقه خطر وآسیب قرار دارد؛ شبکه لرزه نگاری وابسته به پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی در ورچه خمین و اشتیان و 3 ایستگاه زلزله نگاری در استان وشبکه پهن باند در ورچه خمین از جمله اقدامات این کارگروه در استان است.

 

کد خبر 679130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha